back to top

Video/Radio spomenar: Ljubuški maturanti u eteru

Otvaramo radio spomenar Radija Ljubuški, u naš spomenar smo već počeli upisivati imena maturanata iz Ljubuškog, posjetili smo Srednju strukovnu školu Ruđera Boškovića Ljubuški, 68. generaciju učenika koji ove godine završavaju svoje školovanje.

U ovoj školskoj 2023/24 godini svoje školovanje završava 137 maturanata koji su pohađali usmjerenja ekonomist, ekonomski tehničar, agroturistički tehničar, tehničar za mehatroniku, medicinska sestra/tehničar, kuhar/konobar i stolar. Njima je do kraja srednjoškolskog školovanja ostalo još petnaestak školskih dana. Posjetili smo ih u srijedu 24. travnja kako bismo na licu mjesta od njih čuli što će im najviše nedostajati iz vremena koje su proveli u srednjoj školi ali i čuti o njihovim planovima.

Poziv u Radio spomenar smo uputili svim učenicima, a stati pred naš mikrofon i foto objektiv je odlučilo njih 37.

Uz učenike pred naš mikrofon stali su i razrednici: Mijo Musa, Svjetlana Tokić, Ivana Perić, Marija Pavlović i ravnateljica škole Mila Primorac.

Neka im naša posjeta i ovaj audio/video zapis ostane kao lijepa uspomena na mladost i školske dane provedene u Ljubuškom.

Ovdje pogledajte video zapis:

Pri preuzimanju teksta s web stranice Radija Ljubuški potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst, uz napomenu kako je zabranjeno i brisanje našeg loga sa fotografija.

Gordana Ilić / Tigran Delić / Radio Ljubuški

Objava Video/Radio spomenar: Ljubuški maturanti u eteru pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.radioljubuski.ba

Popularno danas