back to top

VIDEO: DOBRO vam vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 6 stupnjeva C, pule slab vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, čisto, izbistrilo nakon onih sivih oblaka, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, a kiša koja je jučer pada ostavila je traga u vidu kapljica vode na svakom listu, pa se krošnje stabala zrcale ispod sunčanih zraka, a kada se vjetar malo pojača sa drveća se kotrljaju kapi kao lijena kiša i padaju na mokru zemlju, travu. Još kad se iz krošnje čuje veseli cvrkut ptica, u odnosu na jučerašnji sivi dan, jutros je idilično jutro.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pijete prvu jutarnju kavu s pogledom kroz prozor obasjan suncem, pa nemate razloga biti neraspoloženi. Zahvalite Bogu na novom danu-velikom daru i polako krenite na posao ili izvršavanje svakodnevnih obveza, izvan kuće ili u kući. Tko hoće raditi uvijek nađe nešto čime će ispuniti dan, pa neka to bude rad iz zadovoljstva, a ne preko volje.


S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas