back to top

VIDEO: DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro na istoku, a na sjeveru ima oblaka. Sunce je uranilo i svoje tole zrake razbacalo po Duvanjskom polju.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prazničan i blagdanski: danas je i Međunarodni praznik rada – Prvi svibanj/maj, a danas je blagdan svetoga Josipa Radnika, pa danas nam je samo feštati i blagovati, u obitelji doma, s obitelji u prirodi, kako kome odgovara, a najljepše je izaći iz kuće, otići do gaja,  na brdo, na planine, kroz polje, kuda god krenete priroda je prekrasna, sve miriše, a na drveću ptice cvrkući, pozdravljaju sunce i dolazak najljepšeg mjeseca u godini, svibnja.


Vrijeme je jutros idealno za proslave, za fešte, ali i za raditi na polju, ili za šetnju u prirodi, roštiljanje u gaju je najpoželjnije, a i dugogodišnji običaj Duvnjaka, pa odaberite prema mogućnosti i želji! Najava je naoblačenja u popodnevnim satima, pa za šetnju i odlazak u prirodu iskoristite prijepodne.
A mi vam svima želimo sretan Praznik rada i Svetkovinu sv. Josipa radnika, sve u slavljenje rada, jer bez rada blijeda je u bolji život nada!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, sjajem u očima i osmijehom na usnama provedite ovaj lijepi dan – veliki Božji dar i neka vam bude radostan!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas