VIDEO: DOBRO vam razmjerno oblačno i hladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 4 stupnja C, tiho je, jučerašnja jaka bura ispuhala je tijekom noć, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, ali se sunce već probudilo i pojavljuje se iza planina.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a na ovome hladnome i snježnome danu samo to i možemo raditi, jer za šetnju nije baš ugodno. Snijeg je poprašio, bura ga jučer i noćas dobro raznijela, ali su zato ulice i ceste mokre i skliske, pa ako mislite negdje putovati budite oprezni, a i hodačima je potreba oprez, posebice starijima, pa je najbolje ostati u toplini doma.

Ovo je zadnja nedjelja u studenome i doista dani brzo prolete, od svete Kate, koja je bila jučer  do Božića samo je mjesec dana, a utom i nova godina, pa ova proleti za tren, dok si dlanom o dlan. Ne može se vrijeme zaustaviti, tko može o brzom proteku dana i godina ne treba ni razmišljati, a oni stariji počnu ih svake godine sve češće brojiti,

Na ovome hladnome i snježnome  još uvijek jesenskom danu smislite što ručku, okupite obitelj i uživajte u lijepom razgovoru, šali, a ako ste mlađi posjetite susjede, stare i nemoćne, možda im treba neka vaša pomoć ili samo kratak razgovor.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremnošću pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje uz zahvalnost na još jednom danu-lijepom Božjem daru.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas