back to top

VIDEO: DOBRO vam oblačno, hladno, vjetrovito i snjegovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 3 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, pada kiša i poneka pahuljica, susnježica, a sunce još spava.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, nedjelja je Dobrog Pastira, a danas se obilježava i Svjetski jedan molitve za duhovna zvanja. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, ustali  iz postelje, trebate jutros, barem u duvanjskom kraju i okolici naložiti vatru, zagrijati prostorije, jer je hladno. Očito je kako je travanj potrošio dane koje je zajmio od ljeta, pa sada je onaj pravi, kakav treba biti: oblačan, hladan, kišovit, a i snijeg propadava.


Ako pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, neka pogleda kroz prozor na sive oblake ne utječe na vaše raspoloženje, važno je da ste vi vedri, da vam je u nutrini sve kako želite, a nedjelja je pa možete dulje piti kavu, nigdje vam se ne žuri.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i pozitivnih misli, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru, spremni ste činiti dobra djela, pomoći potrebitima, a s osmijehom na usnama i sjajem u očima dozovite sunce i toplinu u svako srce, širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas