back to top

Veliki uspjesi mladih rukometaša HRK Međugorje na međunarodnim turnirima

Hrvatski rukometni klub Međugorje mnogo truda ulaže u rad s mladim kategorijama. Potvrđuje se to velikim brojem mladih igrača koji dobivaju priliku u seniorskoj momčadi, a na poseban način vesele uspjesi u mlađim kategorijama.

U posljednje vrijeme ističu se desetogodišnjaci HRK Međugorje koji nižu uspjehe na međunarodnim turnirima u mini rukometu. Tijekom 2023. godine spomenuta generacija nastupila je na šest turnira, s kojih se pet puta vratila s najsjajnijim odličjem te jednom s broncom.

U klubu koji ove godine slavi 35 godina djelovanja ponosni su na uspjehe svojih mladih rukometaša te su se nakon posljednjeg ovogodišnjeg turnira i osvrnuli na njihove uspjehe.


Proteklog vikenda odigran je posljednji turnir u mini rukometu (godište 2013.) za ovu godinu gdje su naši „minići“ osvojili prvo mjesto, dok su naše mini rukometašice zauzele treće mjesto u svojoj kategoriji. Moramo zaista pohvaliti ovu generaciju dječaka na čelu sa trenerima Ivanom Stojićem i Lukom Barbarićem koji su ove godine nastupivši na šest međunarodnih turnira u njihovoj kategoriji osvojili pet zlatnih medalja te jednu brončanu:

– Međunarodni turnir u mini rukometu “Skaut i prijatelj – Ljubuški 2023” , 1. mjesto;
– 12.Memorijalni međunarodni turnir u mini rukometu “Žrtve Kupresa 92 ” Grude 2023,
1. mjesto;
– 1. Međunarodni turnir u mini rukometu “Dani općine Čitluk 2023”, 1. mjesto;
– 1.Turnir mini rukometa za dječake Trogir, 3. mjesto;
– 6. Minirukometni međunarodni turnir “Sveta Kata – Grude 2023” , 1. mjesto;
– 15. Božićni međunarodni turnir u mini rukometu – Mostar 2023 , 1. mjesto – poručili su iz HRK Međugorje uz napomenu kako se upisi u školu rukometa HRK Međugorje vrše tijekom cijele godine.

veliki uspjesi mladih rukometaša hrk međugorje na međunarodnim turnirima

The post Veliki uspjesi mladih rukometaša HRK Međugorje na međunarodnim turnirima appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas