back to top

VELIKI NEDJELJNI HOROSKOP: Ovnu neočekivane okolnosti, Blizancima novčana isplata, Vagi nagli prekid veze

Nedjeljni horoskop za period od 12. do 19. novembra

Ovan

Posao:  Vaš vladalac Mars, planeta inicijative u opoziciji sa Uranom, simbolom neočekivanih okolnosti, upozorava da budete vrlo oprezni sa finansijama i ulaganjem novca u poslove sa strancima. Očekuju vas i vanredni troškovi a takođe povedite računa šta kome pričate ali i šta potpisujete. Trigon Sunca i Neptuna donosi nadahnuće umjetnicima i motivaciju sportistima.

Ljubav: Vladalac partnerskih odnosa, Venera, u sekstilu sa Merkurom u Strijelcu, nagovještava poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. U vrijeme mladog Mjeseca u Škorpiji, 13. novembra, moguć strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Zahlađenje odnosa sa bračnim partnerom, do 15. novembra.

Zdravlje: Pazite se povreda u sportu.

Bik

Posao: Početkom perioda, možete biti skloni pretjerivanju u svemu, a posebno u troškovima. Dobri aspekti vašeg vladaoca Venere i Merkura, planeta novca i posla, poslije 15. novembra, najavljuju dogovore sa strancima. Prelazak Mjeseca preko Jarca, krajem sedmice, donosi vam zaradu preko poslova u vezi sa umjetnošću, modom, kulinarstvom, nekretninama, građevinarstvom.

Ljubav: Opozicija između Marsa u kući partnerskih odnosa i Urana u vašem znaku, tokom cijelog perioda, čini vas preosjetljivim i sklonim neočekivanim reakcijama. U vrijeme mladog Mjeseca u Škorpiji, 13. novembra, budite oprezni ukoliko upoznate nekoga ko će vam se dopasti na prvi pogled, jer izgled može da vara.

Zdravlje: Osjetljivi bubrezi.

Blizanci

Posao: U vrijeme mladog Mjeseca u astrološkom polju posla, 13. novembra, stiže vam neka isplata, ali i nagla promjena plana sa strancima. Do sredine nedjelje, očekuje vas uspjeh ako se bavite advokaturom ili zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Spoj vašeg vladaoca Merkura i Mjeseca u Strijelcu, znaku inostranstva, poslije 15. novembra, donosi vam odlazak na kraći put.

Ljubav: Tranzit Venere, vladaoca vašeg emotivnog života, preko polja ljubavi, nagovještava strastveni susret sa osobom koja se bavi kreativnim ili poslom koji zahtijeva fizičku izdržljivost. Oko 14. novembra, preko društvene mreže ili interneta možete da upoznate atraktivnu, mlađu osobu. Jedna Vaga misli na vas.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

Rak

Posao: Pozicija Merkura, planete dogovora, u šestom astrološkom polju, do 15. novembra, upozorava da izbjegavate konflikte sa saradnicima, kao i da pazite prilikom potpisivanje dokumenata. Aspekti Venere, simbola novca, sredinom nedjelje, donose vam mogućnost da pokrenete porodični biznis, zajedno sa ljubavnim partnerom. Krajem sedmice, mogući vanredni troškovi.

Ljubav: Početak perioda, za slobodne Rakove biće u znaku romantične komunikacije sa Bikom. U vrijeme mladog Mjeseca blizu Marsa u polju ljubavi, 13. novembra, rođeni u trećoj dekadi mogu da se zaljube u sportistu ili osobu koja se bavi rizičnim zanimanjem. Mjesec u Jarcu, 16. novembra, donosi krizu u ljubavi.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Lav

Posao: Zbog naglašenog znaka Škorpije, u kome se nalazi i vaš vladalac Sunce, tokom ovog perioda, trebalo bi da izbjegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Izazovan aspekt između Saturna i Merkura, koji upravljaju vašim poslovnim aktivnostima, prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora, naročito sa strancima. Poslušajte savjet jednog Strijelca.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u astrološkoj kući privatnog života, 13. novembra, moguće su rasprave sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice. Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, donosi nove susrete i poznanstva slobodnim Lavovima. Na kraćem putu, 14. i 15. novembra, možete da upoznate Strijelca.

Zdravlje: Zubobolja.

Djevica

Posao: Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura i Venere, koja upravlja vašim poslom i kontaktima sa strancima, donosi vam nove angažmane, ako se bavite intelektualnom djelatnošću, pisanjem, turizmom, marketingom, modom. Do 15. novembra, klonite se rasprava sa nadređenima. Krajem sedmice, bićete skloni preterivanju u isterivanju pravde ili dokazivanju da ste u pravu.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, možete se naći u situaciji da preispitujete svoj odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vrijeme mladog Mjeseca blizu Marsa u Škorpiji, 13. novembra, preko posla, na predavanju ili kraćem putu, možete da upoznate interesantnu osobu. Dobijate poziv za izlazak od jednog Raka.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

Vaga

Posao: Sekstil između vašeg vladaoca Venere i Merkura u Strijelcu, donosi vam nove projekte preko kontakata sa osobama koje žive u inostranstvu. U vrijeme mladog Mjeseca blizu Marsa u astrološkoj kući posla, 13. novembra, novac vam pritiče preko nekretnina i uslužnih djelatnosti, ali i neplanirani izdaci. U drugoj polovini nedjelje, budite tolerantniji prema saradnicima.

Ljubav: Opozicija Marsa i Urana, vladalaca vašeg ljubavnog života, tokom ovog perioda, donosi vam nagle prekide veza, privremene raskide i ljubomorne scene. Početkom perioda, preko poslovnih kontakata možete da upoznate harizmatičnog, ali pomalo napornog Ovna. Vodolija misli na vas, Lav vam šalje SMS.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

Škorpija

Posao: Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Venerom, 12. i 13. novembra, donosi vam šanse za uvećanje prihoda. Pozicija Merkura, planete biznisa i komunikacija, u Strijelcu, povoljno utiče na realizaciju poslova koji imaju veze sa turizmom i češćim putovanjima. U drugoj polovini perioda, poslušajte savjet jedne Djevice ako planirate da uspostavite saradnju sa strancima.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca blizu Marsa u vašem znaku, 13. novembra, ljubomora može biti uzrok rasprave i svađe sa voljenom osobom. Aspekti Venere, koja upravlja partnerskim odnosima, sredinom nedjelje, donose vam mogućnost ulaska u tajnu romansu sa Ribama. Krajem perioda Rak vam šalje romantičan poziv za izlazak.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Strijelac

Posao: Mlad Mjesec blizu Marsa u astrološkoj kući ograničenja, pravi opoziciju sa vašim vladaocem Jupiterom, planetom ekspanzije, 13. novembra, pa izbjegavajte rizične investicije u sa strancima. Naglašen znak Škorpije, u prvoj polovini sedmice, donosi probleme u komunikaciji sa saradnicima. Aspekti Mjeseca u vašem znaku, 14. novembra, čine vas sklonim pogrešnim procjenama.

Ljubav: Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, do sredine nedjelje, utiče na zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Pozicija Venere, vladaoca vašeg društvenog života, u drugoj polovini nedelje, donosi vam interesantne susrete i poznanstva. Jedan Ovan misli na vas.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

Jarac

Posao: Aspekti Venere, vladaoca vaše karijere, 12. novembra, doprinose bržoj realizaciji vaših planova. Mlad Mjesec blizu Marsa u polju više sile, 13. novembra, upozorava da izbjegavate konflikte sa prijateljima i inostranim partnerima. Naglašene kuće društvenog života, inostranstva i kreativnosti, ove nedjelje pogoduju Jarčevima koji su preko posla prisutni u javnosti.

Ljubav: Pozicija Merkura u 12. kući, nagovještava tajno dopisivanje ili susret sa mlađom osobom. U vrijeme mladog Mjeseca blizu Marsa u Škorpiji, 13. novembra, neko će na direktan način željeti da vam da do znanja da ste za njega više od prijatelja. Krajem perioda, spoj Mjeseca i Plutona, čini vas ranjivijim.

Zdravlje: Nervoza.

Vodolija

Posao: U vrijeme mladog Mjeseca, 12. novembra, mogući su konflikti i rasprave sa saradnicima. Vaš vladalac Uran u vrlo izazovnom aspektu sa Marsom u astrološkom polju karijere, upozorava na oprez sa investicijama, naročito ako se bavite zanimanjem koje nosi dozu izvjesnu rizika. Pozicija Venere, u drugoj polovini perioda, umjetnicima može donijeti nov angažman.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom, početkom perioda, može biti narušen zbog vaše tvrdoglavosti. Sunce, vladalac vaših partnerskih odnosa, poslije 16. novembra, pravi trigon sa vašim suvladaocem Saturnom, planetom prošlosti, donoseći vam susret sa starom simpatijom ili obnovu veze. Strijelac misli na vas.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Ribe
Posao: U vrijeme mladog Mjeseca blizu Marsa u Škorpiji, 13. novembra, izbjegavajte sklapanje dogovora, putovanja i potpisivanje ugovora. S druge strane, trigon između vašeg vladaoca Neptuna i Sunca, tokom ovog perioda, povoljno utiče na vaše finansije, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom, pedagoškim radom. U drugoj polovini sedmice, prihvatite savet jednog Jarca ili Bika.

Ljubav: Pozicija Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u prvoj polovini nedjelje, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Sredinom sedmice, neko ko živi u drugoj sredini, želi da uspostavi kontakt s vama. Konjunkcija Mjeseca i Plutona, 17. novembra, donosi vam susret sa Škorpijom.

Zdravlje: Pazite se za volanom.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas