VELIKI NEDJELJNI HOROSKOP Biku i Lavu finansijski napredak

OVAN

Ljubav: Pred Ovnovima je mirna nedjelja u kojoj ih ne očekuju velike promjene na ličnom planu. Potrebno vam je malo vremena za sebe, za odmor i regeneraciju. Ukoliko planirate ulazak u vezu, vikend je kao stovren za romantične sastanke.

Posao: Određene poslovne aktivnosti su odložene, što vas frustrira. Ne može sve ići po vašem planu, pogotovo ne kada je Mars u sazviježđu Raka što u vama stvara napetost. Pokušajte da se okrenete pozitivnoj strani svog posla i ostanite strpljivi.

Zdravlje : Dobro se osjećate.

BIK

Ljubav:  Na vašem licu i u vašem ponašanju ogleda se doza stabilnosti i racionalnosti, privlačite pažnju gdje god da se pojavite. Slobodni mogu iskoristiti narednu nedjelju za flert i upoznavanje. Pred Bikovima u vezi i braku je pozitivna nedjelja!

Posao: Nedjelja pred Bikovima rezervisana je za poslovnu komunikaciji, pregovore sa kolegama i sklapanje novih poslovnih projekata. Zaista vam mart ali i april donose poslovne prilike koje ne treba propustiti! Očekuje vas finansijski priliv.

Zdravlje: Sjajno.

BLIZANCI

Ljubav: Mars je izašao iz sazviježđa Blizanaca što vam donosi olakšanje na ljubavnom planu. Imate priliku da riješite konflikte i povežete se sa partnerom. Ukoliko ste slobodni u narednoj nedjelji pruža vam se prilika da stupite u kontakt sa osobom iz prošlosti.

Posao:Blizanci su fokusirani na svakodnevne poslovne aktivnosti, na određeni način vam prija monotonija. Trenutno nema velikih promena na poslovnom planu, vaša energija fokusirana je na privatan život što je sasvim u redu.

Zdravlje: Ojsetljivo vam je grlo.

RAK

Ljubav: Mars je većini pripadnika znaka pomutio razum, mnogi razmišljaju o partneru iz prošlosti i teže osveti. Imajte na umu da vam loše misli ne mogu donijeti dobro, iscrpiće vas. Rakove u vezi i braku očekuje nešto napetija nedjelja, komunikacija sa partnernom nije sjajna.

Posao: Na poslovnom planu je istaknuto polje inostranstva, pogodak je period za stvaranje kontakata u inostranstvu pogotovo sa prekookeanskim zemljama. Uživajte u prilikama koje su pred vama! Nemojte trošiti velike količine novca.

Zdravlje: Iscrpljenost.

LAV

Ljubav: Na ljubavnom planu ne očekuju vas velike promjene, uživate u svakodnevnici. Slobodni pripadnici znaka čeznu za vezom ali nemaju hrabrosti da se pokrenu i stupe u kontakt sa osobom koja im se dopada. Nemojte osuđivati sebe, dozvolite da vrijeme pokaže svoje!

Posao: Lavove očekuju novi poslovni projekti, finansijski napredak na koji će biti ponosni. Pred vama je intenzivan period, prva nedjelja aprila je najava promjena koje vam slijede. Budite ponosni na sebe!

Zdravlje: Stabilno.

DJEVICA

Ljubav: Osjećate se sputano na ljubavnom planu, imate osjećaj da ne možete da se izrazite. Provedite malo vremena u miru, meditacija i vežbe disanja pomoćiće vam da smirite misli. Slobodne pripadnike znaka ne očekuju velike promjene.

Posao: Poslovna situacija je mirna, nema velikih promjena za Djevice. Dešavanja u privatnom životu mogu vas podstaći da usavršite svoje hobije. Potražite smirenje u radu na projektima u kojima zaista uživate!

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

VAGA

Ljubav: Prva nedjelja aprila djeluje produktivno na Vage, želite da završite sa privatnim projektima i imate niz prijedloga za drage osobe. Vi ćete biti u pokretu i privlačiti pažnju gdje god da se pojavite. Partner u potpunosti podržava vaše ideje!

Posao: Naporan rad donosi rezultate, sada možete da uživate u svojim uspjesima. Samopouzdanje je vidljivo na vašem licu, dobro se osjećate u svojoj koži. Nema razloga za brigu, nastavite da pratite jasno definisane ciljeve.

Zdravlje: Osjetljiv vam je želudac.

ŠKORPIJA

Ljubav: Pred Škorpijama je opuštena nedjelja, ponedjeljak i utorak donose nove prilike u vaš život. Ukoliko ostanete u pokretu možete upoznati zanimljivu osobu putem poslovnih kontakata. Zauzete Škorpije uživaju u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Posao: Sreda i četvrtak donose vam nove poslovne poduhvate, reč je o administrativnom djelu posla kojem se niste nadali. Ostanite skoncetrisani, nemojte odlagati obaveze. Očekuje vas finansijski priliv na samom kraju nedjelje!

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

STRIJELAC

Ljubav: Zadovoljni ste trenutnim životnim okolnostima, želite da se posvetite produktivnoj komunikaciji i povežete sa dragim ljudima. Nedjelja pred vama pruža vam priliku za kraće vikend putovanje, iskoristite je.

Posao: Nakon napetog poslovnog perioda Strijelčeve očekuje mirna nedelja. Iskoristite je da se posvetite porodični aktivnostia, vidite sa dragim ljudima i odmorite. Nemojte ishitreno trošiti novac!

Zdravlje: Nema većih promena.

 JARAC

Ljubav: Niste sigurni u svoje želje i nemate jasan plan, energija stagnira u vama što vas čini napetim. Fizička aktivnost oslobodiće vas negativne energije, tako da možete da se fokusirate na svakodnevnicu. Nemojte potencirati na kontaktu sa osobom iz prošlosti.

Posao:Vi ste se utopili u poslovnom okruženju, ne želite da vas remete saradnici i trudite se da završite svoj dio posla sa minimalnom komunikaciom. Nećete moći da izbjegnete komunikaciju sa kolegama u narednoj nedjelji, očekuju vas poslovni sastanci.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

 VODOLIJA

Ljubav:Vladavina Ovna daje vam dozu racionalnosti koja vam je bila neopohodna u prethodnom periodu. Mnoge Vodolije nalaze se pred krucijalnim životnim odlukaa, nemojte ih donositi naglo ostanite strpljivi. Naredna nedelje ne donosi velike promjene.

Posao:  Vodolije su zadovoljne poslovnom situacio, možete očekivati manje poslovne probleme u prvom djelu nedjelje. Oni vam neće iscrpeti energiju, tako da možete da usmjerite pažnju na sebe i svoje hobije. Očekuje vas zanimljiv vikend!

Zdravlje: Sjajno

 RIBE

Ljubav: Pred Ribama je intenzivna nedelja, nemojte ulaziti u konflikte. Ne prija vam trenutna postavka na nebu, iskoristite višak energije za fizičku aktivnost. Slobodne pripadnike znaka ne očekuju veće promjena na ljubavnom planu.

Posao:Ukoliko vodite lični biznis očekuje vas izuzetno stabilna i uspješna nedelja. Pred vama je prilika za nove poslovne poduhvate, ne treba je propustiti. Očekuje vas finansijski dobitak u prvoj polovini nedjelje.

Zdravlje: Emocionalni disbalans.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas