back to top

Velika potpora za Matu Vukadina u Priluci

U skladu sa zaključkom Gradskog odbora HDZ 1990 Livno za aktivnij rad temeljnih ogranaka, jučer je održan sastanak Temeljnog ogranka HDZ 1990 Priluka. Na sastanku su, pored članova iz ovog Temeljnog ogranka, sudjelovali i drugi dužnosnici HDZ-a 1990.

Članovima HDZ-a 1990 Temeljnog ogranka Priluka obratili su se Petar Marijan, predsjednik Temeljnog ogranka; Anton Barać, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a 1990 Livno i nositelj liste za Gradsko vijeće Livno, te Mate Vukadin, kandidat HDZ-a 1990 za gradonačelnika Livna.

Na sastanku je govoreno o problemima s kojima se mještani mjesta koja gravitiraju ovom temeljnom ogranku susreću u svakodnevnom životu i radu. Između ostalog, spomenut je problem plavljenja livanjskog polja i uništavanja usjeva zbog neodržavanja kanala u livanjskom polju, ilegalne deponije otpada koje se godinama ne saniraju, nedostatak infrastrukture poput rasvjete, loše stanje puteva, itd.

Kandidat za gradonačelnika Livna Mate Vukadin iznio je okupljenima programske smjernice za djelovanje kad HDZ 1990 preuzme odgovornost za vođenje grada. Realizacijom programa HDZ 1990 predviđeno je rješavanje problema s kojima se mještani ovih mjesta susreću, kao i drugih problema u gradu Livnu čijim bi se rješavanjem stekli uvjeti za dodatnim razvojem poduzetništva, zaustavljanjem iseljavanja, povratka na selo i općenito povratka iseljenih Livnjaka.

Hdz1990

livnovine.com

Popularno danas