Veleposlanstvo SAD u BiH podržalo projekt Srednje strukovne škole u Livnu

Progovori glasno o položaju djevojaka i žena u BiH” – 4.500 USD Srednjoj strukovnoj školi za realizaciju projekta
.
Srednja strukovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna osmislila je neobičan projekt pod nazivom „Speak loudly about the position of girls and women – Through education to the empowerment of their position in society“ koji je prijavila na natječaj Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH i za njegovu realizaciju dobila 4.500 USD.
.
Projekt je dio programa „One BiH, One Book“ u kojem su sudjelovali profesori engleskog jezika sa svojim učenicima diljem Bosne i Hercegovine.
.
Nakon održanih radionica na kojima su učenici i profesori engleskog jezika rapravljali o knjizi “The House on Mango Street”, došli su na ideju da osmisle projekt koji promiče jednakopravnost žena u BiH i potiče mlade žene na obrazovanje koje im može omogućiti bolju budućnost.
.
Zajedno s Turističko-ugostiteljskom školom iz Tuzle koja je partner u realizaciji projekta, mladi iz livanjske strukovne škole, na engleskom će jeziku, progovoriti o položaju žena u BiH te iznijeti svoju viziju njihove bolje budućnosti.
.
Ovim projektom naši mladi postaju dio neke nove i bolje BiH koja će se boriti protiv svih oblika diskriminacije među ljudima.
.

relax-portal.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas