back to top

Vanna otvara glazbeni program Adventa u Mostaru

Bogatom gastro ponudom i zabavnim dnevnim programom Advent u Mostaru je već u svom prvom tjednu privukao veliki broj posjetitelja koji su pristigli iz mnogih gradova u potrazi za božićnom čarolijom, ukusnim zalogajima i šalicom nekog toplog adventskog napitka.

Advent u Mostaru ove godine nudi raznolik program i zanimljive sadržaje a od četvrtka, 14. prosinca, započinje večernji dio programa u kojemu će svaku večer posjetitelji Adventa uživati u dva odlična koncerta.

Večernji program otvorit će Vanna, velika hrvatska zvijezda i jedan od najuspješnijih vokala posljednjih tridesetak godina.

„Pozivam vas večeras na još jedno adventsko slavlje. Očekuje vas odličan koncert. Hladno nam neće biti, što zbog plesanja, što zbog dobrog vremena. Dođite svakako jer vas čeka i jedno zgodno iznenađenje i to vama u čast“, najavila je Vanna uoči svog koncerta na Adventu u Mostaru, koji počinje u 21,30 na pozornici na Šetalištu.

Četvrtak će biti uzbudljiv već od podne. Posjetitelje očekuju programski sadržaji na nekoliko lokacija, pa će tako božićno raspoloženje prožeti nastupi učenika osnovnih škola na pozornici ispred HD HS Kosača, kreativne radionice u Narodnoj knjižnici HNŽ, a na Šetalištu će se atmosfera zagrijavati već od 18 sati uz DJ Bosquea i grupu Afrodita.

Posjetitelje će zasigurno zabaviti susret sa cirkuskom atrakcijom Inex Cirkus Teatar, a najmlađe oslikavanje lica- face painting i maskote.
Posjetitelje će sve do kraja prosinca svojim nastupima zabavljati mnogi glazbenici, poput Romea Nikolića, Darija Šunjića, grupe 45 stepeni, Ivana Rajiča i Teške teme, VIS Jedinstvo iz Splita, Antonije Batinić i Nene, Anite Šunjić, Leona i Josipa i brojni drugi.

Kroz tribute to koncerte posjetitelji će se prisjetiti i uživati u velikim hitovima Elvisa Presleya, Olivera i Gibonnija te Azre, a svoje koncerte održat će i Narodni orkestar i Tamburaški orkestar Mostar.

Kompletan program Adventa objavljen je na službenim stranicama Grada Mostara kao i stranicama Adventa u Mostaru na društvenim mrežama.

„Pridružite nam se i stvorimo čaroliju zajedno na Adventu u Mostaru“

Organizacijski tim Adventa u Mostaru

www.mostar.ba

Popularno danas