Uživo / PRVO POLUVRIJEME : Posušje – Sarajevo 0:1

U očekivanju žestoke borbe, obe ekipe su krenula s ambicijama da ostvare povoljan rezultat na stadionu Mokri Dolac, gdje se utakmica igra od 20:45.

Od prve minute Posušje je pokazalo da neće lako prepustiti teren protivnicima, izborivši korner već u trećoj minuti. U šestoj minuti, nažalost, došlo je do prekida igre zbog teže povrede Vrgoča, što je za našu ekipu bio veliki peh. Ipak, Posušje nije gubilo duh, nastavljajući s ofenzivnim naporima, što je rezultiralo prvim udarcem na gol u 11. minuti.

Iako je teren bio daleko od idealnog, što je otežavalo igru, Posušje je zadržalo aktivniju ulogu na terenu. U 17. minuti Erick je izveo slobodan udarac s više od 30 metara, ali bez promjene rezultata. Nervoza se osjećala i kod gostujućih igrača, a Penaranda je u 32. minuti zbog grubog starta zaradio žuti karton.

Napetosti na terenu su rasle, a u 40. minuti činilo se da sudac Topalović ne uspijeva smiriti strasti. Prvo poluvrijeme završilo je majstorijom iz slobodnog udarca koja je razdvojila ekipe, dajući prednost Sarajevu.

Više o nadolazećim događanjima na terenu i detaljnom tijeku utakmice očekujte uskoro u opširnijem izvještaju.

Objava Uživo / PRVO POLUVRIJEME : Posušje – Sarajevo 0:1 pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas