UWC Mostar obilježava 15 godina djelovanja

U povodu obilježavanja 15. godišnjice Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, u srijedu će se održati konferencija “UWC obrazovni sustav i metodologija rada IB međunarodne mature”.

Konferencija započinje u 10 sati u prostorijama UWC-a Mostar, te će ovom prilikom prisutnima biti predstavljen Međunarodni program IBDP i metode poučavanja, UWC obrazovni sustav, prezentacije aktivnosti Koledža, kao i obilazak prostorija Koledža u Mostaru.

Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, kao i predstavnici obrazovnih institucija i pedagoških zavoda, međunarodnih i lokalnih agencija i administracije Grada Mostara, priopćeno je iz UWC-a Mostar.

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru osnovan je 2006. godine i jedan je od 18 koledža unutar globalnog UWC pokreta. U 15 godina rada u BiH, s učenicima iz više od 100 država svijeta, Koledž je jedna od najboljih IB škola u svijetu, te inicijator brojnih humanitarnih i kulturnih manifestacija i događaja u Mostaru i šire, a ujedno je i jedina UWC škola na području Balkana.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi