More

  UWC Mostar obilježava 15 godina djelovanja

  U povodu obilježavanja 15. godišnjice Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, u srijedu će se održati konferencija “UWC obrazovni sustav i metodologija rada IB međunarodne mature”.

  Konferencija započinje u 10 sati u prostorijama UWC-a Mostar, te će ovom prilikom prisutnima biti predstavljen Međunarodni program IBDP i metode poučavanja, UWC obrazovni sustav, prezentacije aktivnosti Koledža, kao i obilazak prostorija Koledža u Mostaru.

  Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, kao i predstavnici obrazovnih institucija i pedagoških zavoda, međunarodnih i lokalnih agencija i administracije Grada Mostara, priopćeno je iz UWC-a Mostar.

  Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru osnovan je 2006. godine i jedan je od 18 koledža unutar globalnog UWC pokreta. U 15 godina rada u BiH, s učenicima iz više od 100 država svijeta, Koledž je jedna od najboljih IB škola u svijetu, te inicijator brojnih humanitarnih i kulturnih manifestacija i događaja u Mostaru i šire, a ujedno je i jedina UWC škola na području Balkana.

  najnovije

  spot_img