Utrke magaraca i tovara: Spektakularan događaj u Čapljini!

Uzbudljive utrke magaraca i tovara, te natjecanja za najljepšeg i najglasnijeg magarca, uz bogat cjelodnevni program za sve uzraste, obilježit će događaj koji organizira Konjički klub Vranac Čapljina.

Spremite se za nezaboravan dan pun smijeha, uzbuđenja i tradicionalnog šarma koji nosi utrkivanje s ovim nevjerojatnim životinjama.

Datum i mjesto utrke magaraca

Utrke magaraca i tovara održat će se u nedjelju, 17. prosinca. Lokacija događaja je dobro poznata Villa Rustica u Čapljini, gdje će se odvijati svečane utrke i prateći program.

Utrke s tovarima

Ove godine, uz klasične utrke magaraca, imat ćemo i iznimno uzbudljive utrke tovara. Magarci s samarom natjecat će se noseći teret, pružajući posjetiteljima prizor nevjerojatne snage i izdržljivosti ovih čudesnih životinja.

Natjecanja za najljepšeg i najglasnijeg magarca

Pored sportskog dijela, događaj će obuhvatiti i natjecanja za najljepšeg magarca, gdje će vlasnici moći ponosno pokazati ljepotu svojih štićenika.

FOTO | Jozo Šimović i Eustahije pobjednici utrke magaraca; u Mogorjelu zabava kakvu regija ne pamti!

Također, bit će organizirano natjecanje za najglasnijeg magarca, gdje će zvukovi prirodno talentiranih sudionika sigurno nasmijati publiku.

Cjelodnevni program za sve uzraste

Villa Rustica postat će središnje mjesto događanja s raznovrsnim aktivnostima za posjetitelje svih dobnih skupina. Očekujte radionice, igre, glazbu i neizostavne gastro užitke tijekom čitavog dana.

Prijave

Svi vlasnici magaraca i tovara koji žele sudjelovati u utrkama ili natjecanjima za najljepšeg i najglasnijeg magarca mogu se prijaviti putem telefonskog broja 063220897.

Dođite i sudjelujte u ovoj nevjerojatnoj manifestaciji

Konjički klub Vranac Čapljina poziva sve zaljubljenike u konjički sport, ljubitelje životinja i obitelji da se pridruže ovoj spektakularnoj manifestaciji. Očekuje vas dan pun radosti, smijeha i nevjerojatnih trenutaka s ovim čudesnim stvorenjima.

Nemojte propustiti priliku biti dio ovog jedinstvenog događaja koji slavi ljepotu, snagu i šarm magaraca i tovara.

Vidimo se 17. prosinca u Villa Rustici na nezaboravnom danu posvećenom ovoj nevjerojatnoj manifestaciji Konjičkog kluba Vranac Čapljina!

Objava Utrke magaraca i tovara: Spektakularan događaj u Čapljini! pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Popularno danas