Uskoro nastavak gradnje kanalizacijskog kolektora na području Zagrebačke ceste

Jučer je u Općini Posušje potpisan ugovor vezan uz izvedbu II. faze u sklopu projekta „Izgradnja kanalizacijskog kolektora općine Posušje – Podsustav 2  na području Zagrebačke ceste“. Riječ je o prometnici koja se proteže od kružnog toka na Ričini prema središtu Posušja, a na kojoj se uslijed velikih količina padalina one zadržavaju na kolniku stvarajući poteškoće u vozačima i pješacima.

Stoga je Općina Posušje krajem prošle godine započela prvu fazu izgradnje kolektora, odnosno linijskog voda fekalne i oborinske kanalizacije ukupne dužine 390 metara.

Nakon uspješno završene prve faze projekta uskoro kreće i druga. U sklopu nje izgradit će se novih 250 metara sustava.

Prema ugovoru kojeg je s direktorom KTM Brina Tomislavom Marićem potpisao načelnik Ante Begić, vrijednost radova iznosi nešto više od 231.000 KM, a ukoliko budu povoljni vremenski uvjeti trebali bi završiti u roku od 90 dana.

Ovime se izravno doprinosi unaprjeđenju životnih uvjeta stanovništva  Posušja  i zaštiti prirodnih resursa, odnosno osiguranju okolišno i higijenski prihvatljivog prikupljanja i tretmana otpadnih voda.

Objava <strong>Uskoro nastavak gradnje kanalizacijskog kolektora na području Zagrebačke ceste</strong> pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi