Uočnica sv. Stjepanu i predstava mladih iz Mostara na Hardomilju

Sinoć je na starom Hardomilju održana misa uočnica za današnju proslavu sv. Stjepana, zaštitnika i zagovornika sela Hardomilje.

Misu je predvodio don Branimir Bevanda, studentski kapelan i povjerenik za mlade hercegovačkih biskupija, a koncelebrirao je fra Nikola Jurišić.

“U svakom čovjeku postoji ono dobro koje je Bog u njega utkao, zbog toga smo svi mi njegova slika i pozvani na svetost”, kazao je don Branimir u propovijedi povezanoj s jučerašnjim blagdanom Gospe od Anđela.

Nakon mise za okupljeno mnoštvo izvedena je predstava ” Tko želi biti anđeo”, a najavljena predstava “Svi me vole samo tata ne” zbog bolesti glavne glumice morala je biti otkazana za neka bolja vremena.

Predstavu su izveli mladi iz dramske sekcije duhovnog pokreta mladih hercegovačkih biskupija “Mi ViDiMo” (mladi vjere, djela i molitve) iz Mostara, čiji je don Branimir duhovnik.

Predstava ”Tko želi biti anđeo” na zabavan i edukativan način progovara o izazovima, anđelima i demonima u našim životima.

Izvor: Ljportal.com

Objava Uočnica sv. Stjepanu i predstava mladih iz Mostara na Hardomilju pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi