back to top

Učenici Osnovne škole Ivana Mažuranića osvojili drugo i treće mjesto na međužupanijskom natjecanju “Sigurno u prometu”

Dana 25.5.2024. godine, Auto moto savez u Bosni i Hercegovini organizirao je 26. međužupanijsko natjecanje “Sigurno u prometu” za učenike osnovnih škola u Gradskoj športskoj dvorani Čapljina. Na ovom natjecanju je sudjelovalo 10 školskih ekipa pobjednika županijskih natjecanja iz 6 različitih županija: Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske, Županije Središnja Bosna, Posavske i Zeničko-dobojske županije.

Natjecanje “Sigurno u prometu” je najmasovnija prometno-preventivna i edukativna akcija u kojoj učestvuju učenici iz 160 škola Federacije BiH, sa različitim nivoima takmičenja od školskih, općinskih, županijskih, pa sve do međužupanijskog natjecanja.

U ime Hercegbosanske županije, učenici Osnovne škole Ivana Mažuranića su predstavljali dvije ekipe iz područnih škola Šujice i Kongore, ostvarivši izvrstan rezultat. Ekipa iz Šujice je osvojila drugo mjesto, dok je Terezija Zrno osvojila drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji. Ekipa iz Kongore je osvojila treće mjesto.

Čestitke učenicima i njihovim mentorima Dijani Krstanović i Vinku Gudelju na ovom izvrsnom uspjehu!

Osnovna škola Ivana Mažuranića/Tomislavcity

Izvor: ( tomislavcity.com / Mostarski.info )

Popularno danas