U ŽZH gorjelo 100.000 kvadratnih metara 39

U Županiji Zapadnohercegovačkoj u posljednja 24 sata zabilježeno je devet požara u kojima je opožareno skoro 100.000 kvadratnih metara površine.

Vatrogasna jedinica Općine Grude intervenirala je na gašenju požara u mjestu Gorica, gdje je gorjela trava, otpad i nisko rastinje. Požar su gasila tri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom, a opožareno je oko 1.000 kvadratnih metara površine, priopćila je Federalna uprava civilne zaštite.

Zbrajanje štete 

U mjestu Drinovci gorjela je trava i nisko rastinje, a požar su gasila četiri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom. Opožareno je oko 30.000 kvadratnih metara površine, dok je u mjestu Borjana, gdje je gorjela šuma, trava i nisko rastinje, opožareno oko 10.000 kvadratnih metara površine, a požar su gasila također četiri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom.

U mjestu Sovići, gdje je gorjela trava i nisko rastinje opožareno je oko 20.000 metara kvadratnih površine. Požar je od 13:40 do 22 sata gasilo sedam vatrogasca i dva mještana s jednim vatrogasnim vozilom.

Od 17:30 do 18 sati u mjestu Sovići, gdje je gorjela trava i nisko rastinje, opožareno je oko 4.000 metara kvadratnih površine, a požar su gasila dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom.

Neprospavana noć

Vatrogasna jedinica Grada Ljubuškog imala je intervenciju na gašenju požara u mjestu Donji Radišići gdje je gorjela trava i nisko rastinje. Požar su gasila četiri vatrogasca s jednim vozilom, a opožareno je oko 15.000 kvadratnih metara površine.

Vatrogasna jedinica Grada Široki Brijeg intervenirala je na gašenju požara na lokalitetu Krtine, gdje je gorio otpad. Požar su gasila dva vatrogasca s jednim vozilom, a opožarena je manja površina.

  NEJRA BOSNIĆ PRVOG DANA DRŽAVNOG PRVENSTVA U ZENICI OBORILA BH. REKORD NA 100 METARA

Vatrogasna jedinica Općine Posušje imala je intervencije na gašenju požara u mjestu Gradac, gdje je gorjela trava i nisko rastinje. Požar su gasila dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom. Opožareno je oko 10.000 metara kvadratnih površine.

Pored toga, posuški vatrogasci intervenirali su i u mjestu Batin, gdje je gorjela trava i hrastova šuma. Požar su gasila dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom, a opožareno je oko 5.000 kvadratnih metara površine.

Post U ŽZH gorjelo 100.000 kvadratnih metara 39 je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru