U završnoj fazi radovi na uređenju parkova u Šantićevoj ulici i Bafo naselju

Grad Mostar nastavlja s realizacijom niza infrastrukturnih projekata koji imaju za cilj poboljšati kvalitetu života. Posebna pozornost posvećena je izgradnji i rekonstrukciji parkova i dječjih igrališta.

Radovi na uređenju parkova u Šantićevoj ulici i Bafo naselju u završnoj su fazi. U proračunu Grada Mostara za 2023. godinu planirana su sredstva za dodatne sadržaje u navedenim parkovima, koji će ovaj prostor dodatno unaprijediti i tako postati omiljena okupljališta najmlađih stanovnika Mostara.

U prethodnom razdoblju na području Starog grada izvršena je izgradnja šest parkova i dječjih igrališta. Rekonstruirano je malonogometno igralište i izgrađeno dječje igralište u naselju Rodoč, na Bijelom Brijegu izgrađen je novi park, a na Kantarevcu je otvoren prvi inkluzivni, osjetilni park u Mostaru.

u završnoj fazi radovi na uređenju parkova u šantićevoj ulici i bafo naselju

Nabrojani projekti samo su dio onoga što je urađeno na uređenju javnih površina u Mostaru. Planirana je realizacija još niza projekata za što su predviđena i sredstva u proračunu za 2023. godinu.

 

www.mostar.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas