U teškoj prometnoj nesreći poginula jedna osoba: Sudjelovao ministar koji je prebačen u bolnicu |

u teškoj prometnoj nesreći poginula jedna osoba: sudjelovao ministar koji je prebačen u bolnicu

Hrvatski ministar obrane Mario Banožić jutros u 6.15 sudjelovao je u prometnoj nesreći na državnoj cesti na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje, u kojoj je poginula jedna osoba.

Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem čiji je vozač poginuo. Banožić je prevezen u bolnicu te je na odjelu za intenzivno liječenje.

“U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru”, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Kako doznaje Index.hr, Banožić je automobilu bio sam. Išao je u lov i u trenutku nesreće bio je u lovačkom odijelu.

– Oglas –

Vladin glasnogovornik Marko Milić izvijestio je da ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške tjelesne ozljede, no izvan je životne opasnosti.

“Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti”, izvijestio je Milić.

– Oglas –

Naveo je i kako je Banožiću liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti prebačen u KBC Osijek.

Ravnatelj vinkovačke Bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da ministar ima “prvenstveno kontuzione ozljede glave i mozga, ali je za sada u kontaktu i nije gubio svijest”.

Rekao je i kako je ministar, zbog kontuzionih ozljeda glave, prebačen u Osijek “zbog potrebe daljnjeg nadzora i opservacije neurokirurga” u jedinici za intenzivno liječenje.

Iz vlade su izrazili sućut obitelji vozača koji je smrtno stradao u prometnoj.

– Oglas –

hip.ba

Popularno danas