U srijedu svečana ceremonija Omladinske banke Mostar

Svečana ceremonija Omladinske banke Mostar, uz podršku Fondacije Mozaik i Grada Mostara, bit će održana u dvorani Gradske vijećnice u srijedu, 24. studenoga, u 13 sati.

Na ceremoniji, na kojoj će biti i mostarski gradonačelnik Mario Kordić, bit će uručeni certifikati i zahvalnice predstavnicima osam projektnih timova koji su realizirali društveno korisne projekte u 2021. godini uz podršku Omladinske banke Mostar, Fondacije Mozaik i Grada Mostara, a predstavnici timova također će ukratko predstaviti što su uradili u svojoj lokalnoj zajednici, priopćili su iz Omladinske banke.

Odbor Omladinske banke Mostar formiran je prije otprilike šest mjeseci, nakon potpisivanja sporazuma o suradnji između Grada Mostara i Fondacije Mozaik, kojim je predviđena financijska i mentorska potpora za realizaciju velikog broja društveno korisnih projekata i mikrobiznisa mladih.

Ove godine uspješno je podržano i realizirano osam projekata, a pet mikrobiznisa je u fazi realizacije.

Odbor Omladinske banke čini deset mladih volontera izabranih na osnovu javnog poziva i selekcije kandidata od Fondacije Mozaik.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi