U Širokom Brijegu napadnut svećenik, reagirala i policija | HIP.ba

U nedjelju navečer u Širokom Brijegu verbalno je napadnut jedan hercegovački svećenik, doznaje portal Bild.ba neslužbeno iz PU Široki Brijeg.

Svećenik je, doznajemo, svratio na kavu na jednu benzinsku crpku u Širokom Brijegu u kojem se zadesio na proputovanju, a bio je civilno obučen.
U birtiji u sklopu benzinske je sjedila ekipa koja je bila malo zagrijala, a pošto su psovali, netko ih je upozorio da je tu svećenik. Tek onda je došlo do eskalacije i verbalnih dijareja, nakon čega je svećenik napustio birtiju.

Vlasniku birtije je to sve podosadilo pa je pozvao policiju koja je privela zagrijanu ekipu, a prijetili su i vlasniku i osoblju fizičkim nasiljem, a osoblju su i ranije pravili probleme prije nego je svećnik uopće svratio u birtiju, a kada su shvatili da je to svećenik psovali su mu Boga i Krv Isusovu i druge svetinje. Navodno jedan od privedenih ima brata svećenika.
Doznajemo kako nije došlo do fizičkog napada. Identitet svećenika poznat je redakciji, ali ga ne želimo objaviti kako se vjernički puk i župljani ne bi uznemiravali, piše Bild.ba.

hip.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas