U ponedjeljak kreće prodaja parking karata u Mostaru

 U ponedjeljak, 10. januara, Mostar Parking d.o.o. Mostar počinje s testnim periodom tokom kojega će građani Mostara i svi oni kojima je potreban parking u Mostaru moći kupiti povlaštene mjesečne i godišnje karte.

Od naznačenog datuma, oni koji ispunjavaju uvjete iz nove odluke Gradskog Vijeća Grada Mostara, moći će u prostorijama Mostar Parkinga kupiti mjesečne ili godišnje povlaštene parking karte, priopćeno je iz tog javnog poduzeća.

Iz Mostar Parkinga podsjećaju da se s naplatom uličnog parkiranja kreće 7. februara, a korisnici povlaštenih karata koji tijekom testnog perioda kupe svoje karte za parking izbjeći će eventualne gužve od trenutka kada naplata uličnog parkinga službeno krene.

Za prvu kupovinu povlaštenih karata svi zainteresirani moraju doći u prostorije JP Mostar Parking, a naknadno produživanje karata moći će se odraditi preko online bankarskih usluga.

Iz Mostar Parking napominju da je kupcima godišnjih povlaštenih karata uračunat popust od tri besplatna mjeseca.

Detaljne informacije o zonama i cijenama parkinga mogu se pronaći na internetskoj stranici www.moparking.ba, a građani se mogu informirati i osobno u prostorijama Mostar Parkinga na Bulevaru, na telefon (+)387 36 55 88 99 ili preko elektroničke pošte na [email protected]

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi