back to top

U Njemačkoj nestao radnik iz BiH, s gradilišta krenuo prema smještaju, ali tamo nije stigao

Njemačka policija traga za nestalim građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine. Otkako je u subotu, 29. travnja, s gradilišta u Penzbergu krenuo prema svom smještaju u Kochel am Seeu, 41-godišnjem Saši Gunjeviću gubi se trag, piše Fenix-magazin.

Kako je izvijestila Policijska inspekcija Murnau, Gunjević je oko 10.30 sati napustio gradilište, a prema izjavama njegovih kolega, 41-godišnjak je rekao da želin ešto kupiti u diskontu i potom se odvezao do svog smještaja. No, tamo nije stigao i gubi mu se svaki trag.

Njegovo službeno vozilo je locirano – bilo je parkirano izvan ceste u šumi u Grafenauschau (općina Schwaigen, okrug Garmisch-Partenkirchen). Prema navodima policije, auto je bilo zaključano. Međutim, nestalu osobu tamo nisu mogli pronaći. Policija nije pronašla dokaze o njegovom mogućem boravištu. Osim toga, službenici su pretraživali i istraživali na području njegove prijavljene adrese, gradilišta i u inozemstvu – za sada bez rezultata.

Policija sada moli građane za informacije. Saša Gunjević je visok oko 1,80 metara i težak oko 100 kilograma. Ima crnu kosu i nosi bradicu. Možda nosi plavo-zelenu radnu odjeću. Mole se svi koji mogu dati informaciju gdje se on nalazi da nazovu policijsku postaju u Murnau na telefon 08 84 1 61 76 0 ili da kontaktiraju drugu policijsku postaju.

Fenix-magazin

Foto: Ilustracija/ Fenix (T. V.)

Objava U Njemačkoj nestao radnik iz BiH, s gradilišta krenuo prema smještaju, ali tamo nije stigao pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas