More
  VijestiU Neumu konferencija o rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom

  U Neumu konferencija o rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom

  Caritas Bosne i Hercegovine u suradnji s Udruženjem slijepih Kantona Sarajevo i Fondom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom FBiH organizira stručnu konferenciju “Profesionalna rehabilitacija i zapošljavanje osoba s invaliditetom u Federaciji BiH” koja će se održati u hotelu Sunce u Neumu, od 21. do 23. listopada.

  Konferencija ima za cilj analizirati dosadašnje rezultate Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, u proteklih 10 godina te ponuditi konkretne prijedloge za promjenu postojeće zakonske regulative iz perspektive Fonda, ministarstva, organizacija osoba s invaliditetom i privrednih društava.

  Konferencija će okupiti oko 30 osoba iz različitih sektora, stručnjaka na području zapošljavanja osoba s invaliditetom.

  Svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdili su predstavnici Parlamenta Federacije BiH, Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, Federalnog zavoda za zapošljavanje, Službe za zapošljavanje HNŽ-a, Institucije Ombudsmena za ljudska prava BiH, Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje, nekoliko privrednih društava za zapošljavanje OSI i organizacija osoba s invaliditetom.

   Projekt “Promocija prava na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom” financira Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

  U sklopu projekta predviđene su javne prezentacije, okrugli stolovi, obuke za mlade osobe s invaliditetom, internet kampanja i konferencija, priopćili su iz Caritasa. 

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img