More
  VijestiKulturaU Mostaru predstavljena knjiga o zdravstvenoj njezi djeteta

  U Mostaru predstavljena knjiga o zdravstvenoj njezi djeteta

  Knjiga “Zdravstvena njega djeteta”, koja objedinjuje teorijske i praktične teme vezane za zdravstvenu njegu djeteta, predstavljena je u petak u Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

  Knjigu su napisale prof. dr. sc. Darinka Šumanović-Glamuzina i doc. dr. sc. Marjana Jerković-Raguž, u suradnji s Marinom Pandža, Jagodom Lesko i Tamarom Miličević, diplomiranim medicinskim sestrama.

  Prof. Šumanović-Glamuzina istaknula je kako je riječ o kvalitetnom udžbeniku koji je namijenjen za liječnike, medicinske sestre, tehničare kao i studente, kako medicinskog fakulteta tako i fakulteta zdravstvenih studija.

  Posebno je istaknula izuzetan doprinos toj knjizi u vidu priloga koje su napisale medicinske sestre Marina, Jagoda i Tamara.

  “Knjiga je sažetak dugogodišnjeg stručnog i znanstvenog rada autorica. Ovo je, zapravo, samo temelj na kojem djelatnici Klinike za dječje bolesti SKB Mostar mogu dalje izgrađivati kuću znanja i humanizma”, zaključila je Šumanović-Glamuzina.

  Zadovoljstvo zbog izdanja knjige iskazala je i doc. dr. sc. Marjana Jerković-Raguž, koja zajedno s ostalim kolegama s Klinike za sljedeću godinu već radi na pripremi nove knjige.

  Knjiga je predstavljena u skromnom ambijentu Klinike za dječje bolesti uz nadu da će predstavljanje sljedeće knjige biti upriličeno u novoj zgradi pedijatrije, kako bi usvojena teorijska i praktična znanja mogli primjenjivati u uvjetima koje zaslužuju i pacijenti, a i pedijatrijski djelatnici, priopćeno je iz SKB Mostar.

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img