U Livnu se održava Sajam prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, obrta, tradicionalnih zanata

Grad Livno u sklopu obilježavanja Dana Grada organizira Sajam prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, obrta, tradicionalnih zanata i turizma “AGRO-TOUR LIVNO” 2023.

Sajamska manifestacija će se održati u petak, 22. rujna, na Trgu kralja Tomislava od 10 do 15 sati.

Kvalitet meda

Na sajmu će se okupiti izlagači prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, obrta, tradicionalnih zanata i turizma, a sve u cilju predstavljanja svojih proizvoda.

 

Također, bit će upriličena dodjela priznanja za kvalitetu meda na temelju fizikalno hemijskog ispitivanja koje provodi Zavod za hranu i veterinarstvo HBŽ u saradnji s udrugama pčelara.

Grad Livno poziva sve koji mogu da učestvuju na sajamskoj manifestaciji kao izlagači te predstave svoje proizvode i time prošire mrežu svojih suradnika i kupaca.

 

Izložbeni štandovi

Za izlagače će, kažu, biti osigurani izložbeni štandovi s natpisom izlagača, a izlagač je dužan sam urediti štand.

 

– Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a prošle je godine okupio 18 izlagača, najviše iz poljoprivrednog prehrambenog sektora i turizma. Svi prošlogodišnji izlagači su iskazali zadovoljstvo zbog organiziranja sajma te je za očekivati da će se i na ovogodišnji sajam prijaviti veći broj izlagača, a nadamo se prijavama izlagača i iz sektora obrta i tradicionalnih zanata – kazala je Feni Ivana Markov, pomoćnica gradonačelnika Službe za privredu, inspekcijske poslove, lokalni razvoj i investicije.

Avaz.ba

relax-portal.info

Popularno danas