back to top

U Društvenom centru Čitluk održan forum građana za žene i mlade

U Domu kulture Krehin Gradac, koji je određen za privremeni Društveni centar Čitluk, sinoć je održan forum građana na kojem su sudionice i sudionici iznijeli prijedloge za korištenje prostora, kao i ideje za različite aktivnosti i inicijative za žene i mlade koje je moguće realizirati u Društvenom centru Čitluk.

Forum građana za žene i mlade imao je za cilj definirati prioritete i potrebe korisnika društvenog centra. Organiziran je u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH – faza II“ kojeg financiraju Vlada Švicarske i Švedska, a spomenuti projekt provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) BiH.

Dvadesetak sudionica i sudionika sinoćnjeg foruma svojim je idejama i prijedlozima dalo doprinos definiranju mogućih društvenih, kulturnih, edukativnih, sportskih i ostalih aktivnosti koje bi se mogle realizirati u Društvenom centru Čitluk.

Društveni centar predstavlja integrirani objekt u zajednici u kojem građani mogu pristupiti uslugama i informacijama, u kojem se mogu družiti, umrežavati i međusobno surađivati, te sudjelovati u donošenju odluka, učiti i stjecati vještine, koristiti prilike za društveni, kulturni i osobni napredak.

The post U Društvenom centru Čitluk održan forum građana za žene i mlade appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas