back to top

U datumu rođenja se krije kod vaše sudbine: Saznajte da li ste rođeni na dan koji zrači vibracijama srećnog života

Ovan

Kao vatreni znak Zodijaka, Ovan je veoma energičan. Oni su prizemni ljudi koji vole i znaju da rade mnoge stvari istovremeno, ali im je potrebna ravnoteža, jer takva osoba ima snažnu energiju koja može da spali sve što joj se nađe na putu.

Najsrećniji datumi rođenja: 8, 2, 24, 29.

Bik

Voli stabilnost, tradicionalan je i posvećen izuzetno poslu. Bikovi su hedonisti koji uvek teže uživanju i radosti.

Najsrećniji datumi rođenja su: 2, 5, 30.

Blizanci

Imaju jasnu motivaciju da ispune ciljeve i akcije, ali često ne znaju kako da u sebi pomire dvije suprotstavljene želje. Uvijek im je potreban jasan plan i neophodna je ravnoteža duhovnog i materijalnog za potpuno ostvarenje njihovih potencijala.

Najsrećniji datumi rođenja su: 1, 2, 19.

Rakovi

Rakovi imaju puno pozitivnih osobina, ali postoje i osobine koje ga sprječavaju da razvije svoje potencijale. Rakovi su vrlo nježni, emotivni i puni ljubavi, ali su skloni niskom samopouzdanju i negativnim mislima. Ako se toga oslobode, mogu biti zaista srećni.

Najsrećniji datumi rođenja su: 1, 2, 7, 8, 12, 30.

Lav

Veličanstven i ponosan znak. Uvijek zna ko mu je potreban i kako da dobije ono što želi da ima. Ali ne uspjeva uvijek da ispuni sve onako kako očekuje. Lav može da rizikuje i bude arogantan i to mu ne ide uvijek u prilog. Na svu sreću, Lav ovo može da promijeni i zagospodari svijetom radosti i uspjeha.

Najsrećniji datumi rođenja su: 4, 8, 12, 22, 30.

Djevica

Zemljani znak zodijaka jedan je od najtemeljnijih i najinteligentnijih, ali i nesumnjivo sklonih materijalnom. Djevice su sklone pažnji prema detaljima i sentimentalnosti, pa iz tog razloga većina predstavnika ovog znaka posvećuje mnogo vremena uspomenama i zaslugama iz prošlosti.

Najsrećniji datumi rođenja su: 2, 6, 19, 28, 30.

Vaga

Ovaj znak je vrlo emotivan, ali i željan napredovanju u karijeri. Kod njih je teško pomiriti sanjarsku prirodu i racionalnu stranu ličnosti. Uglavnom su talentovane, umjetničke duše, a u ljubavi su sklone idealizaciji i iluzijama.

Najsrećniji datumi rođenja su: 7, 8, 9, 10, 28.

Vage koje su rođene na ove datume stiču povjerenje u svoje postupke, što pomaže neodlučnim Vagama u donošenju važnih odluka. Takođe, brže napredovati na karijernoj ljestvici i ostvaruju se u svim oblastima života.

Škorpija

Napreduju u karijeri iznova, ali Škorpije ponekad ne biraju dobra sredstva. Stalno žele da budu najuspješnije, a visoke ambicije im često donose teret. Teže ravnoteži u svim oblastima života.

Idealni datumi rođenja za sve Škorpije su 1, 2, 6, 10 i 29 dan u mjesecu.

Strijelac

Vatreni znak koji uvijek teži nekoj novoj avanturi. Želi da napreduje u poslu, razvija se i stalno poboljšava svoje sposobnosti. Iznutra krije se nježna duša koja je spremna svakome da pruži ljubav.

Povoljni datumi za one koji su rođeni pod znakom Strijelca biće 8, 18, 23 i 28.

Jarac

Ima karakteristike tvrdoglavog i prilično pragmatičnog znaka. Uprkos tome, Jarčevi su snažni i imaju samopouzdanje. Oni mogu stvoriti željeno okruženje, ugoditi sebi i imati jasne namjere. Nažalost, veliki potencijal se možda neće ostvariti iz različitih razloga. Neki od njih imaju problem sa egom, postoji rizik od raznih zavisnosti ili se sve radi bez puno razmišljanja.

Povoljni datumi rođenja: 1, 5, 3, 11, 23.

Vodolija

Prilično fiksiran znak, iako ima šarm i kreativan duh. Vodolije su fascinirane prirodom i energijom koju ona emituje. Vrlo su povezane sa životinjama. Posjeduju razna znanja o različitim oblicima života i stalno teže da se usavršavaju.

Najbolji datumi rođenja za ovaj znak su 1, 6, 7, 8, 12, 14.

Ribe

Mogu se smatrati najtajanstvenijim od svih znakova. Oni imaju vrlo tanku granicu između materijalnog i duhovnog sveta, a ponekad ona i ne postoji. Za razliku od mnogih drugih znakova Zodijaka, Ribama nedostaje realnost – njih uvijek vode srce i snovi. Potrebna im je unutrašnja svijest i ravnoteža. Kada to uspostave, put do uspjeha biće mnogo lakši.

Najbolji datumi rođenja za ovaj znak su 7, 9, 10, 12, 18, 27, 28 dan u mjesecu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas