VijestiU četvrtak "frezanje" asfalta u Zagrebačkoj ulici

  U četvrtak “frezanje” asfalta u Zagrebačkoj ulici

  JP Komunalno d.o.o Mostar će, u skladu sa Programom zajedničke komunalne potrošnje za 2022 godinu i radnog naloga Odjela za ekonomiju, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostar, izvoditi pripremne radove (frezanje postojećeg asfaltnog sloja) na Zagrebačkoj ulici, saopšteno je iz JP Komunalno d.o.o. Mostar.

  Radovi će biti izvođeni u četvrtak, 24. marta, u periodu: 07 – 16 sati, te će za vrijeme izvođenja radova na ovom lokalitetu saobraćaj biti u potpunosti obustavljen, a isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.

  “Obavještavamo sve građane navedene ulice, kao i građane koji gravitiraju ovoj ulici, a koji koriste parking prostore duž Zagrebačke ulice, da su dužni svoja vozila ukloniti s tog lokaliteta, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom bićemo primorani parkirana vozila uklanjati uz asistenciju pripadnika MUP-a HNK-a”, stoji u saopštenju.

  (NovaSloboda.ba)


  novasloboda.ba
  #četvrtak #frezanje #asfalta #Zagrebačkoj #ulici

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Ivo
  Ivohttps://mostarski.info
  Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img