U Bugojnu osuđen otac jer je sina istukao prutom

Prema presudi Općinskog suda u Bugojnu, D.V. osuđen je na tri mjeseca zatvora jer je svog malodobnog sina istukao prutom te mu, kako je navedeno u presudi, nanio lake tjelesne ozlijede.

U presudi je navedeno da ova obitelj ima troje djece te da je  u njihovoj obiteljskoj kući otac istukao jednog od sinova. Sve se to dešavalo zbog, kako je navedeno u presudi, jer se sin kojeg je otac istukao bezobzirno ponašao prema kolegici iz škole.

“Kada je (otac) dobio poruku od njegove razrednice da se isti neprimjereno ponaša prema kolegici iz razreda, tražeći da porazgovara sa sinom, te da uputi isprike kolegici zbog svog ponašanja, natjerao maloljetnog sina I.K. da mu donese prut, a nakon toga u prisustvu istog udarao dijete sina E.K i tom prilikom nanio mu lake tjelesne ozlijede u vidu masnica u predjelu desne ruke u predjelu desne strane rebara, te masnice u predjelu lijeve butine dok je za to vrijeme E. vrištao, te oca molio da ga prestane tući”, navedeno je u presudi.

Također, sud je optuženog obvezao na naknadu troškova krivičnog postupka u iznosu od 80 KM na ime troškova pristupa psihologa Katarine Mravak.

Post U Bugojnu osuđen otac jer je sina istukao prutom je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi