back to top

Tri horoskopska znaka sa kojima je strast zagarantovana

Škorpija ne bježe od vezivanja

Škorpije su poznate po svojoj privlačnoj i misterioznoj prirodi. Jednom kada ih upoznate, shvatićete da mogu biti veoma senzualne i strastvene prema predmetima svog interesa, uključujući i partnera. Neće bježati od duboke emocionalne i fizičke veze. Ovaj znak Zodijaka duboko osjeća tuđe emocije. Takođe se ne plaši da rizikuje. Iako Škorpiji može biti potrebno neko vrijeme da pusti nekoga u svoj svijet, njihov partner može očekivati strastvenu i lijepu vezu kada se to dogodi.

Ovan bez straha do pobjede

Iz Ovna zrači vatrena strast. Ne strahuje da hrabro juri za onim što želi, uključujući romantično partnerstvo sa adekvatnim partnerom. Jednom kada Ovan baci oko na nekoga, nema te sile koja može da ga zaustavi. On će pristupiti potencijalnom partneru s velikom dozom ljubavi. Pojedinci Ovnovi su skloni najneverovatnijim rizicima samo da bi našli nekoga s kim bi mogli da se vide u budućnosti. Ako započinjete partnerstvo s Ovnom, možete očekivati da ćete biti oduševljeni sa mnogo uzbuđenja, prenosi Glas Srpske.

Lav mnogo traže, mnogo i daju

Toplina i strastvena energija isijavaju iz Lava. Oni idu kroz život sa nevjerovatnom nježnošću dok samouvjereno idu za onim što žele. Lavovi vole da sanjaju velike snove i svim srcem obožavaju one sa kojima su bliski. Ako im se neko dopadne, Lavovi će samouvjereno pokazati svoju privlačnost prema toj određenoj osobi – obasipajući je pažnjom i ljubavlju. Lavovi takođe ne očekuju ništa manje od najboljeg, pa ako neko želi da započne partnerstvo sa Lavom, trebalo bi da zna da trena da bude jednako strastven s Lavom kao što je Lav s njima.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas