back to top

Trener Zrinjskog: Igramo protiv ozbiljnoga protivnika koji je izgubio samo jednu utakmicu od početka sezone

HŠK Zrinjski Mostar svoj sljedeći susret igra u nedjelju od 17 sati kada će gostovati kod HŠK Posušje, a susret očekuju u dobrom raspoloženju.

– Zrinjski utakmicu s HŠK Posušje očekuje s dobrim raspoloženjem – kazao je uoči utakmice trener Zrinjskog Željko Petrović, dodajući kako su svi zdravi.  

– Igramo protiv ozbiljnoga protivnika koji je izgubio samo jednu utakmicu od početka sezone – napomenuo je Petrović.    

Dodao je također kako je teren u Posušju katastrofalan što je otežavajuća okolnost.  

– Igramo protiv dobre ekipe koji imaju snagu, a mi moramo pametno odigrat i probati dobiti utakmicu – ocjenjuje trener Zrinjskog.

 – Kao klub smo ispred njih ali zato svi ostali hoće da se dokažu protiv nas. Što je sportski i korektno. Nemam čemu zamjeriti. Ali to je ozbiljna ekipa jer nikog se ne smije podcijeniti niti hoće, jer su pokazali  da su sve odigrane utakmice odigrali na razini, a imaju i disciplinu i dobro se ponašaju na terenu. Mi kao Zrinjski koji pretenduje da bude prvak ili osvoji Kup znamo što nas čeka.  Nije da podcjenjujem Posušje ali takva je situacija da moramo da dobijemo sve do kraja. Imamo još finale kupa pa puno znači da uhvatimo ritam da ne bi bilo oscilacija – zaključuje Petrović.

Objava Trener Zrinjskog: Igramo protiv ozbiljnoga protivnika koji je izgubio samo jednu utakmicu od početka sezone pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas