Treći humanitarni sportski pub kviz u Ljubuškom

U Caffe baru „Bambus“ u Ljubuškom održan je 3.humanitarni sportski pub kviz na kojem je svoje sportsko znanje okušalo čak 20 ekipa sastavljenih od domaćih Ljubušaka, te Mostaraca, Čapljinaca, a bilo je ekipa iz Metkovića i Ploča.

„Globtour de France“, ekipa prekaljenih sportskih znalaca iz Mostara pokazala je najviše i treći put zaredom slavila. Drugo mjesto osvijila je ekipa „Vjetre s Dybale“, a treći su bili „Maunaši“. Na diobi četvrtog i petog mjesta našla se ekipa „Suci i novinari“ koji su ove godine osvojili „gajbu pive“. Očito, ide im piće, prošle godine osvojili su „paket vina“. Za istaknuti je potez ekipe „Vjetre s Dybale“ zbog fair-play poteza, naime, njima su uračunati „dupli bodovi“ u jednoj rubrici i bili su prvi, a kako su priznali da su im dupli bodovi već uračunati u drugoj rubrici, povratkom bodova osvojili su drugo mjesto!

Najboljim ekipama podijeljene su nagrade sponzora i prijatelja kviza koji polako prelazi u tradiciju. Organizatori se ovim putom zahvaljuju sponzorima: Caffe baru Bambus, „Pro color d.o.o.“, Caffe baru „Platforma“, Hotelu „Bigeste“, Vinogradima Nuić“, „Ožujskom pivu“, „Binvestu“, „Old School-u“ „Violeti“ i „Udruzi sudaca ŽZH-e“.

Također, organizatori zahvaljuju  sportskim kolektivima: RK Izviđač, HŠK Zrinjski i HŠK Posušje koji su donirali dresove za humanitarnu tombolu. Posebna zahvala ide: Anti Majstoroviću nogometašu Istre, Goranu Paradžiku, predsjedniku Udruge sudaca ŽZH-e i Mateju Seniću, nogometašu Zrinjskog velikim prijateljima našeg kviza koji su nas posebno podržali.

Sva prikupljena sredstva bit će uručena JU Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle s poteškoćama u razvoju grada Ljubuškog.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Treći humanitarni sportski pub kviz u Ljubuškom pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas