back to top

Tragedija: Djevojčica za kojom je tragala cijela regija pronađena mrtva |

tragedija: djevojčica za kojom je tragala cijela regija pronađena mrtva

Djevojčica Vanja (14) iz Skopja, koja je nestala 27. studenoga na putu do škole i za kojom je tragala cijela regija, pronađena je mrtva.

Policija Sjeverne Makedonije izvijestila je da je u okolini glavnoga grada pronađeno njeno tijelo.

Petero ljudi osumnjičeno je za povezanost s nestankom djevojčice. Kako pišu lokalni mediji, troje je pritvoreno, a jedna osoba nije u zemlji.

Prije nego što su djevojčicu pronašli mrtvu 14-godišnjakinju, policajci su našli izgorjelo vozilo marke Citroen. Nakon obrade, ispostavilo se da dokazi upućuju na umiješanost jednog od osumnjičenih, prenosi Nova.rs.
Ispostavilo se i da je Vanja tim autom oteta ispred svoje kuće, a ubijena je ubrzo nakon toga, oko 10 sati ujutro. Pokraj Vanje nađena je još jedna mrtva osoba stara 70 godina.

– Oglas –

Podsjetimo, Vanja Gjorčevska nestala je u jednom od najprometnijih dijelova Skoplja. Djevojčica je u ponedjeljak krenula u školu u 7.20 i već u 7.35 nije bila dostupna. Majka je policiji kazala kako sumnja u otmicu jer nije moguće pronaći nijedan drugi logičan razlog zašto se nikom nije javila.

Ono što je najviše mučilo Makedonce je činjenica da je Vanjin nestanak prijavljen dva puta u različito vrijeme.

– Oglas –

Majka je prijavila nestanak odmah nakon što ju je razrednica obavijestila da Vanja nije došla na prvi sat nastave, oko 8.35. Otac je nestanak prijavio oko dva sata kasnije, objavio je Fokus.

– Oglas –

hip.ba

Popularno danas