Tiskovna u Izviđaču uoči završetka polusezone

Nakon završetka natjecanja u EHF Europa ligi za rukometaše Izviđača nema odmora, u slijedećih šest dana očekuju ih tri teške prvenstvene utakmice. Prva na redu je Sloboda u subotu, zatim zaostala utakmica s Krivajom u utorak, pa u slijedeći petak gostovanje u Živinicama. Tim povodom klub je upriličio tiskovnu konferenciju, posljednju u kalendarskoj godini, na kojoj su govorili voditelj momčadi Nedan Zovak, trener Toni Čolina i igrači Aldin Sakić i Filip Odak.

Po običaju prvi se novinarima obratio voditelj momčadi Nedan Zovak. O prvoj utakmici je rekao da dolazi momčad s velikim ambicijama, pojačali su se s nekoliko igrača, a tu su i trojica Ljubušaka Mario Pavlak, Mirko i Gabrijel Mišetić. Prva dvojica su i na spisku izbornika BiH Irfana Smajlagića. Iako su imali nešto slabiji start riječ je o ekipi koja će sigurno pokušati odnijeti bodove iz Ljubuškog, kazao je između ostalog Zovak.

Trener Čolina se osvrnuo na utakmice u Berlinu i Doboju. U Doboju se vidio veliki umor, ali i izvanredni vratar Haris Suljević koji je najzaslužniji za pobjedu. „Imali smo četiri dana odmora nakon Doboja, mogli smo uigrati što smo planirali i za sada me zanima samo utakmica protiv Sloboda u subotu. Iako je riječ o stvarno jakoj ekipi, dobro posloženoj u svim linijama, nas zanima samo pobjeda“, kazao je Čolina.

Aldin Sakić, igrač koji je prije nekoliko dana stigao u Izviđač, ponikao u Konjuhu, a trener mu je bio i Toni Čolina, smatra da je počašćen što je došao u klub kojeg je uvijek cijenio i da će se potruditi dati sve od sebe da Izviđač opet bude prvi. „Još sam u fazi uigravanja, ali znam što trener očekuje od mene i potruditi ću se ispuniti očekivanja ljudi u klubu koji su me izvanredno dočekali na čemu se i ovim putom zahvaljujem“, rekao je Sakić.

Filip Odak igra najbolju sezonu u Izviđaču, iz utakmice u utakmicu igra konstantno dobro i efikasno i od njega se puno očekuje u narednim utakmicama. „Nakon raznih ozljeda u prošloj sezoni ove godine sam „došao na svoje“. Prošao sam dobre ljetne pripreme, uigrao se s ekipom i mogu biti zadovoljan. I mene zanima isključivo prva utakmica protiv Slobode koju igramo pred svojim navijačima i vjerujem u našu pobjedu.

Utakmica Izviđač – Sloboda igra se u subotu, 16.prosinca u 17,00 sati

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Tiskovna u Izviđaču uoči završetka polusezone pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas