back to top

TEŠKA NESREĆA U SUSJEDSTVU Autobus sletio u provaliju, dvoje mrtvih i 22 ozlijeđenih

Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Cetinje – Budva kada je došlo do slijetanja autobusa poduzeća ‘Papović’ sa kolnika u provaliju dugu 30 metara. U autobusu je bilo 27 putnika. Elevator koji je stigao iz Podgorice izvukao je autobus iz provalije. 

Iz podgoričke Službe zaštite i spašavanja priopćili su za RTCG da ispod autobusa nije pronađeno više tijela, kako se ranije strahovalo. Kako je dežurna tužiteljica Anđa Radovanović priopćila, jedna poginula osoba je državljanin Velike Britanije, a druga ženska osoba je neidentificirana.

“Utvrdili smo da je ozlijeđenih 22 osobe, devet je prebačeno u Klinički centar Crne Gore (KCCG), dvije su smrtno stradale. Vozač je trenutno u Općoj bolnici Cetinje nakon čega će biti prebačen u KCCG zbog zadobivenih ozljeda”, kazala je Radovanović.

teška nesreća u susjedstvu autobus sletio u provaliju, dvoje mrtvih i 22 ozlijeđenih

Šef operative Službe zaštite i spašavanja Cetinje Marko Popović kazao je medijima da su poziv dobili oko 12:11 sati. “Na mjesto nesreće izašle su dvije posade sa devet ljudi. Animirana je cijela služba. Zatražilii smo pomoć od kolega iz Budve i Cetinja. Na terenu je bilo 24 vatrogasca”, rekao je Popović.

Crnogorski portal ‘Vijesti’ navodi da je vozač autobusa S.N. (36) priveden u policiju i zadržan. On se požalio ekipi liječnika, koji su se prvi spustili do mjesta nesreće, da je osjetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i potom je vozilo sletjelo u provaliju.

Objava TEŠKA NESREĆA U SUSJEDSTVU Autobus sletio u provaliju, dvoje mrtvih i 22 ozlijeđenih pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas