TENISERKA POSTALA INFLUENSERICA: VOLIM NADALA

Međutim, ova je 26-godišnjakinja broj jedan influencerica u tenisu. 

Rodom Amerikanka, Rachel je bila odlična Teniserka u juniorskoj kategoriji, a sportom se nastavila baviti i na fakultetu. Igrala je na najvećem amaterskom univerzitetskom nivou, ali ipak se nije odlučila ući u profesionalce. Ipak, očito to nije požalila, jer Rachel je sada postala most između tenisa i modnih kampanji.

– Obožavala sam biti sportistkinja. Tenis me na fakultetu naučio mnogim stvarima. Bila sam vrlo disciplinirana u treningu, a nakon fakulteta iskoristila sam to za profesionalnu karijeru – rekla je Rachel.

TENISERKA POSTALA INFLUENSERICA: VOLIM NADALA

Ova brineta na Instagramu ima više od 230.000 pratitelja, a na većini fotografija moći ćete je vidjeti s teniskim reketom u ruci. Osim što je model i influencerica, Stuhlmann također zna biti voditeljica i novinarka.

Najdraži joj je igrač Rafael Nadal, a uoči ovogodišnjeg US Opena intervjuirala je Top 10 igrača svijeta, Andreja Rubljova, koji je vidno bio odlično raspoložen tokom razgovora. Jasno, nije onda začuđujuće što joj je Rus jedan od najdražih igrača…

<img decoding="async" loading="lazy" width="511" height="424" src="https://static.hayat.ba/2022/11/Teniserka-Rachel-Stuhlmann.jpg” alt=”” class=”wp-image-813934″ />
TENISERKA POSTALA INFLUENSERICA: VOLIM NADALA

– Volim Nadala otkad sam bila mala, imala sam njegov poster na zidu! On je prava definicija sportiste i prvaka. Andrej Rubljov je oduvijek jedan od mojih najdražih intervjua. Tako je iskren, skroman i simpatičan lik. Također volim i njegov stil igre, njegov forehand je nevjerovatan – dodala je.

<a href="https://hayat.ba/Teniserka-postala-influenserica-volim-nadala/813924/”>hayat.ba

javno.ba

Popularno danas