TAJANSTVENA NUMEROLOGIJA Otkrijte kako na vas utiče broj vašeg doma i kakve vam životne situacije predviđa

Mnogi numerolozi tvrde da kod izbora stana nema slučajnosti. Podsvjesno biramo naše domove s razlogom. Numerologija kućnog broja otkriva energiju koja nas podstiče i uči lekcijama koje su nam potrebne.

U koracima koji slijede otkrićete koja vas je to podsvjesna energija privukla vašim domovima, onim prošlim i sadašnjim.

Broj 1 predstavlja nezavisnost i početke. Označava samorazvoj i individualnost. Izazov će vam predstavljati završavanje projekata i možete se osjećati izolovano.

Prijedlog: Radite na dobrim odnosima s drugima.

Broj 2 predstavlja brak, partnerstvo, dobre veze, darežljivost, diplomatske odnose i saosjećanje. Izazov može biti pretjerana osjetljivost ili zavisnost od drugih.

Prijedlog: Slušajte svoj unutrašnji glas, pa se uključite i u širi svijet, a ne samo onaj sa svojim najbližima.

Broj 3 predstavlja čuda, otvorenost, optimizam, napredak, širenje, velike vizije i bogat društveni život. Mogući izazov su prebrzo širenje, crpljenje energije i stav „uživaj danas, plati poslije“.

Prijedlog: Ostanite maksimalno prizemni, usredotočite se na brigu o sebi, te ne zaboravite na druge.

Broj 4 predstavlja stabilnost, liječenje, volontiranje, pomaganje drugima, objektivnost, realnost, ispunjenost i zadovoljstvo na poslu. Mogući izazovi su što vam posao može preuzeti dominaciju nad životom ili posao bez užitka.

Prijedlog: Odvojite dovoljno vremena za zabavu i usredsredite se na životnu ravnotežu.

Broj 5 predstavlja promjenu, slobodu, pustolovan duh, uzbuđenje, komunikaciju, putovanja i romantiku. Problem može predstavljati što ćete u svemu pretjerivati i u dobrom i u lošem.

Prijedlog: Kod donošenja odluka odvojite dovoljno vremena. Budite uporniji po pitanju ciljeva, a potrudite se da se ova ogromna energija manifestuje tamo gdje vi želite.

Broj 6 predstavlja harmoniju, ravnotežu, društvenu odgovornost, porodicu i kreativnost. Mogući izazovi su pretjerano davanje i povučenost.

Prijedlog: Težite ravnoteži između davanja i primanja. Malo više izlazite među druge ljude i potrudite se da vidite više od svijeta.

Broj 7 predstavlja staloženost, unutrašnju mudrost, svetost, snove i vizije. Mogući izazovi: teško ćete dijeliti prostor s drugima, bićete više usredsređeni na duhovno, nego na materijalno i imaćete osjećaj kako vas niko ne razumije.

Prijedlog: Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli osobe sličnih stavova i sprijateljite se. Sigurno ih ima mnogo.

Broj 8 predstavlja cjelovitost, obilje u svim područjima, snagu, vođstvo, javno priznanje i unutrašnji mir. Mogući izazovi su novčani problemi i egocentričnost.

Prijedlog: Više izražavajte zahvalnost, učite iz proživljenih lekcija i razmišljajte i o tuđoj dobrobiti.

Broj 9 predstavlja humanost, mudrost, darežljivost, saosjećanje i dobru sreću. Mogući izazov je to što zbog toga što gledajući na širu sliku nećete primijetiti u koje polje života je potrebno trenutno usmjeriti energiju.

Prijedlog: Živite svoju istinu i budite primjer drugima, te iskoristite svoju energiju kako biste iskusili životne misterije.

Šablon za računanje

Zapišite kućni broj i svedite ga na jednocifreni, ukoliko već nije jednocifren.

Npr. Lisabonska ulica 658

6+5+8=19 1+9=10 1+0=1

Vaš broj je 1 – Ako stan ima svoj broj, tada je broj stana vaš dominantni broj, a broj ulice sekundarni.

Npr. Lisabonska ulica 252, stan broj 595+9= 14 1+4=52+5+2=9

Najveći uticaj na vas ima vibracija broja 5, a sekundarni broja 9.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas