back to top

Taekwondo sekcija “Poskok Rakitno” uspješna na polaganju

Na sjeveru posuške općine, točnije u Rakitnu već nekoliko godina posuški Taekwondo klub ” Poskok” kroz rad sekcije “Poskok Rakitno” omogućio je djeci s tog prostora da upoznaju olimpijski sport – taekwondo, te da se bave sa njim.

U susret im je izašao i ravnatelj OŠ “Ante Bruno Bušić” i omogućio da provode treninge u sportskoj dvorani te škole. Posuški klub je dvoranu opremio potrebnim rekvizitima za provođenje taekwondo treninga, a treninzi se održavaju dva puta u tjednu po 90 minuta. Svaki utorak i četvrtak od 15.30 do 17.00 sati mlade rakićanke i rakićane taekwondou podučavaju licencirani treneri taekwondoa, Lucija Bašić mag.logopedije i nositeljica crnog pojasa 2 Dan u taekwondou i Petar Boban mag.s.s.cin., instruktor taekwondoa i nosilac crnog pojasa 4. Dan. Za one koji žele više otvorena je mogućnost dolaska na treninge u Posušje gdje se u Taekwondo domu svakodnevno provodi četiri do šest treninga za različite grupe. U sekciji “Poskok Rakitno” trenutno trenira oko 15 polaznika.  a u utorak 27. veljače održano je polaganje za više učeničke pojaseve na koje je pristupilo i uspješno položilo njih deset.

Za 9. KUP – viši bijeli pojas, položili su: Marko Morić i Klara Morić. Za 8. KUP – žuti pojas, položili su: Magdalena Markota, Nikolina Markota, Mihaela Markota i Petar Romić. Za 7. KUP – viši žuti pojas, položili su: Marija Topić, Zdravko Markota i Ljubo Markota. Za 6. KUP – zeleni pojas, položila je Lucija Barać.

Upis novih članova

U tijeku su i upisi novih članova za svu djecu sa prostora Rakitna, a upisati se mogu na svakom treningu. Upis je besplatan kao i nekoliko probnih treninga, a svi novi članovi na poklon dobiju trening majicu “Poskok Rakitno”. Više informacija možete dobiti preko službenih instakgram i facebook stranica Tkd Poskok Posušje ili kontaktom na brojeve mob. 063 428 470 (Petar) ili 063 681 510 (Lucija).

Objava Taekwondo sekcija “Poskok Rakitno” uspješna na polaganju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas