Svi direktori u Elektroprivredi HZ HB podnijeli ostavke

”Naša uprava je procijenila da treba pomladiti kadrove, da trebaju doći novi kadrovi i iz tih razloga svi direktori na čelu s generalnim direktorom su podnijeli ostavku”, potvrdila je za Bljesak.info Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija u Elektroprivredi HZ HB.

Kaže kako je u proceduri restrokturiranje tržišta električnom energijom te da je sada na Nadzornom odboru, odnosno Vladi Federacije BiH kao većinskom vlasniku, da pokrene proceduru novih imenovanja.

”Dokle god se ne imenuje uprava i izvršitelji dužnosti ova uprava radi svoj posao. U svakom slučaju, poslovanje neće biti dovedeno u pitanje te nikakvog procjepa neće biti”, rekla je Buntić za Bljesak.info.

Inače, Elektroprivreda Hrvatske zajednice-Herceg Bosne d.d. Mostar okončala je 2022. godinu s gubitkom od 81 milijun KM. Nakon dobiti od oko 43 milijuna KM ostvarene u 2021. godini, ovo je značajno pogoršanje financijskog rezultata na koji su najviše utjecale loše hidroeloške prilike.

No, Elektroprivreda HZHB je za manje od tri mjeseca ove godine sanirala prošlogodišnji gubitak. Tvrtka je na kraju 2022. godine zapošljavala 2.283 radnika.

Post Svi direktori u Elektroprivredi HZ HB podnijeli ostavke je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas