Svečano otvorena obnovljena kuglana Brotnjo

Kuglački klub Brotnjo krajem listopada prošle godine održao je izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika upravnog odbora i kluba izabran Miroslav Krndelj, a za potpredsjednika Ivan Sušac te je, uz ostale točke dnevnog reda, razgovarano o projektu adaptacije i uređenja postojeće kuglane u Međugorju.

Klub je ubrzo nakon toga, uz podršku Općine Čitluk, ali i zaljubljenika u kuglanje, započeo projekt koji je kuglačkom klubu omogućio ponovno natjecanje na području općine Čitluk. Naime, KK Brotnjo bio je domaćin u Mostaru, no nakon sinoćnje svečanosti Kuglački klub Brotnjo domaće će utakmice igrati u obnovljenoj dvorani.

Drago mi je da sam danas ovdje na otvaranju obnovljene kuglane Brotnjo. Iskrene čestitke Kuglačkom klubu Brotnjo i ljudima koji vode klub na onome što je učinjeno u kratko vrijeme. Ovdje smo prije četiri mjeseca imali sastanak na kojem je razgovarano o obnovi prostorija. Možemo vidjeti što je ovdje sve urađeno od tada. Sada imamo kuglanu koja zadovoljava sve uvjete da se u noj odigrava Premijer liga. Vjerujem da će se to ovdje, uz ovu ekipu Brotnja i ljudi oko kluba, uskoro i dogoditi. Sa svoje strane mogu reći da će Općina Čitluk biti uz ovaj klub i u narednom periodu – poručio je prije svečanog otvaranja Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk.

Načelniku Radišiću pripala je čast da presijecanjem vrpce na svečan način obilježi otvaranje obnovljene kuglane Brotnjo, a uz načelnika u presijecanju vrpce sudjelovali su Goran Sušac, Niko Tolj Toljević, Zdravko Smoljan i Boro Vučić, koji su kao zaljubljenici u kuglanje u projektu obnove kuglane imali jako značajnu ulogu.

Novoobnovljenu kuglanu blagoslovio je fra Nikola Rosančić, župnik župe sv. Blaža – Gradnići, a otvaranju kuglane nazočili su mnogobrojni uzvanici koji su uz glazbu uživali u ugodnom društvu i bogatoj gastronomskoj ponudi.

Svečano otvaranje kuglane Brotnjo odigravši nekoliko prijateljskih utakmica dodatno su uveličali članovi Kuglačkog kluba Brotnjo i njihove kolege iz hercegovačkih općina i gradova.

Kuglana Brotnjo zakupljena je na sedmogodišnje razdoblje te će Kuglački klub Brotnjo u njoj moći, nakon cjelovite obnove, trenirati i igrati utakmice bez naknade, a kuglana će biti na raspolaganju i rekreativcima.

The post Svečano otvorena obnovljena kuglana Brotnjo appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas