back to top

Sudionik u brutalnom ubojstvu Kulišića dan prije zločina hvalio se novcem: “Treba li kome sitno, legla plata”

Osumnjičeni za brutalno ubojstvo Saše Kulišića, Dražen Lazarević (19), dan prije zločina objavio je Instagram stori na kojem se vidi veća količina novca.

On je u objavi na kojoj se vidi više tisuća maraka napisao: “Treba li kome sitno, legla plata“, piše Srpskainfo.

Motiv svirepog ubojstva još uvijek nije otkriven, ali policija nije isključila koristoljublje, prenose mediji.

Dražen Lazarević se sumnjiči kao pomagač Andrei Kajganić u brutalnom ubojstvu supruga.

Bosnu i Hercegovinu, ali i region potreslo je brutalno ubojstvo Saše Kulišića (46) iz Doboja koji je ubijen u šumi Preslica.

Policija je jučer oko 13 sati pronašla njegovo tijelo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblijepljeni selotejp trakom.

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubojstvo u Doboju je Dražen Lazarević (19) iz ovog grada.

On je zajedno sa Andreom Kajganić (33), suprugom nesretnog čovjeka, danima prije iznajmio auta u rentacar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

“Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga”, otkrio je Radinković.

Kako prenosi Srpskainfo, po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo

Sudionik u brutalnom ubojstvu Kulišića dan prije zločina hvalio se novcem: “Treba li kome sitno, legla plata” Dnevni.ba.

dnevni.ba

Popularno danas