STIŽE IM OPOMENA Tri znaka u julu moraju da stave tačku na partnerski odnos Evo o kojim znacima je riječ

Rak

Rakovi neka ovaj mjesec sjednu i duboko razmisle. Definitivno prošlost više ne kuca već je prošla kroz vrata. Tu je ispred vas… Tako je, to je velika strast, velika ljubav, ali zastanite. Već ste je osjetili, probali. Nije bila ukusna… Zvijezde vam kažu da je ispred vas novi ljubavni život. Na vama je da stavite tačku ili zarez!

Djevica

Djevice neka ne žure sa konačnom odlukom. Ipak ne treba ni da odugovlače. Neke stvari koje sugerišete partneru se nikada neće promijeniti. Zapamtite da se čovjek mijenja samo zbog sebe nikada zbog drugih. Ako ste donijeli konačnu odluku saopštite je poslije 20. jula! Stavite tačku i uživajte u životu i slobodi. Smiješi vam se novi partner. Srećno!

Jarac

Jarčevi kao da gube tlo pod nogama. To vam izaziva uznemirenost jer vi sve možete ali nikako da nemate sigurnost. Prošlost i sadašnjost stoje ispred vas. Osoba iz prošlosti vam stvara osjećaj nelagode, a opet sa druge strane svjesni ste da priča nije završena. Budućnost je lijepa, rastrećujuća i puna strasti. Vi odlučujete gdje i kome stavljate tačku!

STIŽE IM OPOMENA Tri znaka u julu moraju da stave tačku na partnerski odnos Evo o kojim znacima je riječ Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi