back to top

Stijepo Gleđ Markos u Posušju: Poznati hrvatski pjevač održat će koncert duhovne glazbe!

U subotu 6. travnja 2024. godine u Posušju upriličit će se koncert duhovne glazbe poznatog dubrovačkog tenora i kantautora Stijepa Gleđ Markosa.
Koncert će se održati u 20 sati, u kinodvorani u Posušju.
Stijepo Gleđ Markos poznato je ime u glazbenom svijetu. Karijeru je započeo na kazališnim daskama. Značajne uspjehe ostvario je i u zabavnoj glazbi na brojnim solističkim nastupima i festivalima na kojima osvaja prva mjesta i nagrade.
Veliki iskorak u međunarodnoj karijeri ostvaruje u Londonu 2012., kada je izabran za glavnu ulogu Maria Cavaradossia u operi „Tosca“. Njegovu snažnu scensku pojavu i zvonku boju glasa prepoznaje Royal Opera House, na čiju preporuku ostvaruje britansku glazbenu stipendiju i nastavlja daljnje usavršavanje kod jednog od najpoznatijih britanskih tenora Rylanda Daviesa, svjetski poznatog vokalnog pedagoga i profesora s Royal Academy of Music.
Surađivao je s brojnim svjetskim glazbenim imenima te nastupao na poznatim institucijama poput Londonske filharmonije (London Philharmonic Orchestra) i The New London Opera Players.
Ulaznice u koncert naći će se u pretprodaji. Iste se ligu kupiti na blagajni kinodvorane dok je u tijeku prodaja ulaznica za redovne kino projekcije. Cijena ulaznice je 10 KM.
Broj ulaznica je ograničen.

Objava Stijepo Gleđ Markos u Posušju: Poznati hrvatski pjevač održat će koncert duhovne glazbe! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas