Staračkom domu Tomislavgrad odobren projekt „Adaptacija i priprema odjela za palijativnu skrb“

U Vitezu je održano svečano uručivanje ugovora za provedbu projekata potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u 2023. godini.

JU Starački dom Tomislavgrad je na Javni poziv za prijavu projekata potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u 2023. godini kojeg je objavilo Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske, prijavila projekt „Adaptacija i priprema odjela za palijativnu skrb“ te je isti uspješno odobren s ukupnim iznosom od 20.500 eura.

Ugovore je korisnicima uručio ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske Marin Piletić, a ispred JU Starački dom Tomislavgrad ugovor je potpisao ravnatelj Ante Sladoja.

Projektne aktivnosti će se odnositi na temeljitu rekonstrukciju i prilagodbu postojećih prostorija najtežim bolesnicima, a sve u cilju da uvjeti i skrb o najosjetljivijoj kategoriji korisnika budu što adekvatniji i kvalitetniji. Radovi na navedenom projektu bi trebali biti realizirani do sredine 2024. godine.

Objava Staračkom domu Tomislavgrad odobren projekt „Adaptacija i priprema odjela za palijativnu skrb“ pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas