ŠTA OTKRIVA VAŠE HOROSKOPSKO LICE Od Ovnovog pogleda hvata jeza, Škoprije „ubijaju“ harizmom

OVAN
Veseli izraz njegovog lica ne mora nužno nešto značiti, isto kao što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je muškarac, tada vas može naježiti njegov prodoran pogled koji djeluje pomalo opasno. S druge strane, izgleda kao da ima nešto skriveno u glavi. Žena Ovan ostavlja utisak svojim polemičkim stavom koji se može očitati na njenom licu.

BIK
Opustite se, šarmantan i duhovit, a muževno lice Bikovog lica može vas potpuno oboriti. Izraz njegovog lica vam govori da ste s njim sigurni i zato ne morate sumnjati u njegovu prirodnu privlačnost. Bik kada progovori, njegov glas je tako prijatan i umirujući, da se osjećate kao zaštićeni i sigurni pored njega.

BLIZANCI
Iako može djelovati mladoliko, Blizanci su vrlo promišljeni i racionalni. Ako se ponaša kao vila iz priča i filmova, ispod takvog imidža krije se osjetljiva osoba koja ne želi odrasti. Govori mnogo, ali rijetko o sebi. Ako izgleda kao fatalna žena, to je maska iza koje se skriva osoba spremna na emotivne izazove.

RAK
Njegova dječačka pojava, čak i kad je odrasla osoba, ne smije vas zavarati. Ljubazan i stidljiv Rak osvaja vas tajanstvenim i zaštitničkim stavom koji vas obara već na prvi pogled. Iako može biti mamin sin, Rakica izaziva želju da je zaštitite.

LAV
Izraz njenog lica otkriva da je prava zvijezda, atraktivna, vesela i teško neprimijećena. Ako vas nije primijetila, ona će i dalje glumiti. Uvijek je dotjerana, ne napušta kuću bez šminke ili frizure. Njen vragolast pogled vas osvaja na prvi pogled. Gospodin Lav izgleda plemenito i ponosno.

DJEVICA
Na njenom otmjenom licu dominira tajanstveni, ali istraživački pogled. Poput likova iz bajke, može se transformisati iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, posebno kada se dotjera. Muškarac Djevica ne mari šta drugi misle o njegovom izgledu, ali njegovo lice otkriva pristojnog i vedrog momka, iako prodoran pogled i muževan izraz lica otkrivaju njegovu intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VAGA
Izraz njenog lica najčešće otkriva ono što Vaga želi pokazati drugima, njen javni imidž, bilo da je hladna plavuša poput zvijezda starih holivudskih filmova ili zavodljiva crnka. Izgled joj je veoma važan, što je često stavlja u centar pažnje. Muškarac Vaga takođe ima izražene muževne crte.

ŠKORPIJA
Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva emocije, često čineći ženu Škorpiju izuzetno zavodljivom, čak i bez šminke, bilo da je izražajna crnka ili plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo imidž, već je zaista takav, pogotovo ako je tamnokos ili tamnoputan, a ako je svjetlokos, djeluje otmjenije. Njegov izraz lica odaje snažnu harizmu.

STRIJELAC
Iako je obično nasmIjan, muževan izraz njegovog lica otkriva simpatičnu prirodu koja ga čini popularnim u društvu. Ima nešto plemenito u crtama lica, bez obzira na rani gubitak kose. Iako ne djeluje krhko ili nježno, žena Strijelac često nosi neobjašnjiv izraz lica iza kojeg se često kriju snovi o putovanjima ili bijegu od stvarnosti.

JARAC
Njen pogled ne otkriva mnogo, često je ispitivački, a ponekad i pomalo nestašan. Stariji godine joj donose više nego što odnose, često zahvaljujući lijepoj kosi ili nekom egzotičnom izrazu lica. Muškarac Jarac može djelovati hladno zbog prodornog pogleda, ali stari godinama izgleda mlađe, mada rano gubi kosu.

VODOLIJA
Izraz njegovog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se ne treba šaliti, iako je društvena. Ima nešto intrigantno i duboko u njegovom pogledu, bez obzira na klasične standarde ljepote. Djeluje malo rastreseno, ali ništa ne promiče, jer primjećuje sve, ali ostaje tajnovit.

RIBE
Njihov pogled i izraz lica dosta toga kriju, ali istovremeno mnogo govore, bez obzira na to da li je njihova kosa razbarušena ili zalizana. Muške Ribe ne mare mnogo za izgled.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas