back to top

Šta nam donosi mlad Mjesec u Ribama

Proljeće počinje lijepim i sudbonosnim mladim Mjesecom u Ribama, koje je odgovorno za snove. Na primer, neko će bukvalno u snu moći da vidi sliku budućeg života ili saputnika, dok će neko drugi imati specifične tajne želje. Važno je da će se mlad Mjesec odvijati u konjunkciji sa Saturnom, a planeta karme će biti iza Mjeseca i Sunca, dok će Neptun stajati ispred njih. Drugim riječima, svi odnosi će biti pod kontrolom sudbine, otkriva ruska astrološkinja Julija Lifanova. Tri znaka horoskopa doživjeće najveće promjene:

DJEVICA
Mlad Mjesec se javlja u vašem polju partnerstva i braka, što znači da možete da sretnete osobu koja vam je bukvalno bila predodređena. Možda će to biti baš ta veza koja će vas dovesti do braka ili će vaš novi izabranik odgovarati vašim snovima. Spremite se za ono što ste dugo čekali!

ŠKORPIJA
Mlad Mjesec se javlja u ljubavnom polju, što znači da zaista možete da započnete novu ljubavnu priču i to onu koja će vam biti neverovatno inspirativna! Ovu osobu možete da upoznate na kursevima, u teretani ili na putovanju. Oslobodite svoje emocije, došlo je vrijeme da im se prepustite.

RIBE
Mlad Mjesec se javlja u vašem znaku, ali u tom trenutku će vladar vašeg bračnog polja, Merkur, biti u vašem sazviježđu. Vaš partner može da se pojavi iznenada! Zvijezde kažu da ćete se najvjerovatnije upoznati pod potpuno misterioznim i neobičnim okolnostima – dok putujete, na zakazanom pregledu u klinici ili možda na internetu.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas