back to top

Srednjoj strukovnoj školi Posušje drugo mjesto na smotri u Varaždinu

U Gospodarskoj školi u Varaždinu protekloga tjedna, 2. i 3. svibnja održana je 27. Županijska smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije i 9. Sajam vježbeničkih tvrtki.

Na 9. Sajmu vježbeničkih tvrtki sudjelovalo je 28 vježbeničkih tvrtki, iz Hrvatske i BiH, te je sajam imao međunarodni karakter.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Zapadnohercegovačke županije sudjelovali su učenici i nastavnici četiri srednje škole iz naše županije, a među njima i Srednja strukovna škola Posušje. Upravo je ova posuška srednja strukovna škola u kategoriji “Predstavljanje i vizualni identitet” osvojila drugo mjesto. Oni su visoko drugo mjesto osvojili predstavljajući njihovu vježebeničku tvrtku „Handmade Gifts“ d.o.o.

Na sajmu u Varaždinu sudjelovali su pored učenika i nastavnika Srednje strukovne škole Posušje, sudjelovali su u učenici i nastavnici Srednje strukovne škole Široki Brijeg, Gimnazije Ljubuški i Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude.

Ravnatelji Gimnazije Ljubuški i Srednje strukovne škole Posušje sudjelovali su u radnoj posjeti Varaždinskoj Županiji. Posjeta je organizirana u sklopu aktivnosti koje provodi Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke u formiranju Centara izvrsnosti Županije Zapadnohercegovačke. Sudionici radne posjete su imali priliku posjetiti i upoznati se s radom Centara izvrsnosti Varaždinske Županije koja ujedno predstavlja i prvi Europski talent centar.

Spomenut ćemo i ovom prilikom da je prvo mjesto na ovoj smotri u kategoriji prodajne aktivnosti vježbeničke tvrtke osvojila Srednja škola Antuna Branka Šimića Grude , priopćeno je iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH.

Objava Srednjoj strukovnoj školi Posušje drugo mjesto na smotri u Varaždinu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas