Srednja ekonomska škola Livno pokreće suradnju s Algebrom iz Zagreba / FOTO

U petak, 11. studenog, izaslanstvo Srednje ekonomske škole Livno je posjetilo Visoko učilište Algebra u njihovom novom kampusu!
.
Razlog posjete je bio dogovor o suradnji između Visokog učilišta Algebra i Srednje ekonomske škole Livno na području informatike i ekonomije s naglaskom na Digitalni marketing koji bi se kao novo zanimanje ponudio budućim učenicima u sljedećoj školskoj godini.
.
Ravnatelj škole Miroslav Ćurić te profesori Helena Konta, Božo Vrdoljak i Slaven Niče su u višesatnom posjetu iz prve ruke mogli saznati više Algebrinim studijskim programima, te uz vodstvo dekana Algebre, gospodina Mislava Balkovića, proći kroz Algebrine prostorije i učionice opremljene vrhunskom tehnologijom, vidjeti bogato opremljenu knjižnicu, studio za rad s hardverom, potpuno novi A/V produkcijski studio za multimediju, 3D printere i mnoštvo opreme za programere Virtual Reality okruženja, koja je na raspolaganju studentima, a na kojoj bi svaka institucija pozavidjela.
.
Preostalo vrijeme nakon završetka posjeta Algebri je iskorišteno za odlazak na Interliber i pregled noviteta iz područja informatike, zemljopisa i ekonomije.
.
Na kraju možemo samo zahvaliti gospodinu Mislavu Balkoviću i cjelokupnoj ekipi sa Algebre na pozivu i gostoprimstvu te obećanju kako će doći u uzvratnu posjetu našoj Srednjoj ekonomskoj školi Livno.
.
Svaki trenutak je bio ispunjen i zanimljiv, a ne sumnjamo kako će i u generacijama koje dolaze iz Srednje ekonomske škole Livno biti budućih studenata Algebre.

 relax-portal.info

Koliko je koristan ovaj članak?

  FOTO: Dom zdravlja Tomislavgrad u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Tomislavgrad, obilježili su Svjetski dan dijabetesa

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi